Bankplassen Kaffe og skroll åpner dørene 12. februar
Bankplassen Kaffe og skroll åpner dørene 12. februar

Bankplassen Kaffe og skroll åpner på tirsdag

Etter å ha vært stengt siden 22. desember gjenåpner samlingspunktet på Brokelandsheia tirsdag 12. februar, nå med Anne Grethe Grunnsvoll bak disken.

Åpningstidene blir tirsdag, onsdag og fredag fra kl 10.00 – 17.00, torsdag fra 10.00 – 20.00 og lørdag fra kl 10.00 – 15.00

- På menyen vil det være suppe, diverse rundstykke/brød med pålegg, litt forskjellige kaker, brus, saft og selvfølgelig kaffe.  Jeg har lovet å ikke bare ha «jålekaffe», så her blir det både helt vanlig traktekaffe og ferskmalt kaffe til forskjellige kaffevarianter, sier Anne Grethe Grunnsvoll til iGjerstad.no 


- Det blir også salg av interiørprodukter og vesker fra May Brit Blesvik. Nytt på Bankplassen er strikkeprodukter og garn fra Elleville Strikkedille fra Skåtøy. De farger også eget garn, og lager en kjempegod leppepomade og kuldekrem som også er til salgs i butikken.

- Irene Wang fra Sannidal har hatt malerier utstilt og for salg på Bankplassen lenge, og hun har nå byttet ut noen av bildene sine i anledning nyåpningen. MCM Design har laget noen knalltøffe Gjerstad kopper og skåler for meg. Hun skriver og tegner på hver kopp for hånd, og har nå fått opplæring i ord og uttrykk fra Gjerstad. Etter hvert kommer også produkter fra lokale kunstnere og håndverkere, samt sjokolade fra Heimdal Chokolade, som nok er kjent for mange fra sin årlige stand under Brokelandsheiadagene. Kaffen kommer fra Kragerø Kaffebrenneri, og flere av oppskriftene på kaker, supper m.m.har jeg fått fra kjente og kjære gjersdølinger, sier Anne Grethe, som samtidig lover å komme med flere nye ting i sortimentet etter hvert.

Flere aktiviteter under planlegging
Det skal også bli ulike aktiviteter. Jeg går med planer om Quiz, intimkonserter, ulike foredrag, og hvis jeg får det til, vil jeg med tid og stunder ha en type "EatWith" tilbud. Jeg tenker å gjøre en lokal vri, der jeg håper å få lokale folk som jeg vet er gode til å lage mat, eller som har lyst til å være kokk for en kveld, til å komme og lage en 3 retters middag for et gitt antall gjester.

 

Har allsidig erfaring
Anne Grethe har drevet med litt av hvert i sitt yrkesaktive liv. Opprinnelig er hun utdannet sosionom. - Jeg er veldig glad i mennesker, men ikke SÅ glad i å sitte på kontor hele dagen, sier hun. Videre har hun jobbet i NAV, i anleggsbransjen som kranfører og i begravelsesbyrå.

- Jeg er allerede på kort tid døpt på folkemunne for «Kaffikjerringa» og det passer meg helt supert. Jeg har ofte tenkt at jeg er nok litt sta som Teskje-kjerringa, men kaffikjerringa er like bra!
 

Har fått gode råd og veiledning
En av grunnene til at jeg har valgt å ta sjansen på å overta driften av kafeen er at jeg rett og slett har forelsket meg i både Kamilla og Bankplassen, med sin koselige og avslappende atmosfære. Etter at det ble klart at Kamilla måtte gi seg pga. sykdom har jeg en periode gått og grublet på om dette kunne være noe for meg. Etter at jeg til slutt tok valget har jeg fått uvurderlige råd og veiledning fra Kamilla, og mange positive tilbakemeldinger på at jeg nå skal overta.

 

- Nå håper jeg bare folk har litt tålmodighet med meg i begynnelsen. Jeg har aldri gjort dette før, og læringskurven er bratt. Likevel er jeg optimist på at dette skal gå fint, og gleder meg veldig til å komme i gang for fullt til uka, avslutter en spent kafédriver-debutant.

 

 

 

 

Flere saker

Kreftforeningen gjør Stafett for livet virtuell

GIL åpner for organisert fotballtrening neste uke.

Gjerstad IL inviterer 1.-3. klasseelever til fotballtrening

Gjerstad kommune skal utnevne meddommere til ulike rettsinstanser for perioden 2021-2024

Disse har sagt ja til å bli meddommere fra Gjerstad

Banksjef i Østre Agder Sparebank, Nina Holte.

- Lokal forankring gir fornøyde kunder

Ta storviltprøven på Solem skytebane i sommer

Cato og Tore Solstad får nå holde søndagsåpent på Eurospar Brokelandsheia i sommer. Arkivfoto.

Får holde søndagsåpent fra 16. juni til 16. august

Nye bygninger er under oppføring ved Solem skytebane. Foto: Gjerstad JFF.

Nye fasiliteter på Solem skytebane

Moe Odin er nyvalgt medlem i travsportens Hall Of Fame

Moe Odin innlemmet i travsportens Hall Of Fame!