Arilds Motorsenter Brokelandsheia åpner 14. juni. F.v. Niclas Öhlin og Arild Dale Kjempekjenn.
Arilds Motorsenter Brokelandsheia åpner 14. juni. F.v. Niclas Öhlin og Arild Dale Kjempekjenn.

Åpner dørene til splitter ny butikk på mandag

Som de fleste nok har registrert har fasaden på det gamle Spar-bygget på Brokelandsheia fått seg en skikkelig makeover den siste måneden. 

Mandag 14. juni åpne Arilds Motorsenter avd. Brokelandsheia sitt nye forretningslokale for publikum. Innehaver Arild Dale Kjempekjenn og butikksjef Niclas Öhlin har det travelt med de siste forberedelsene i det store og helt nyoppussede lokalet, midt i hjertet av Brokelandsheia.

- Nå gleder vi oss stort til å komme i gang, sier de to, midt i lossingen av nye varer som skal plasseres inn i lokalet før åpningen. Østregionen av fylket er viktig for oss, og vi har store forventninger til at dette blir bra for både Brokelandsheia og kundene i distriktet.

Mange lokale kunder fra før
- Vi har allerede mange kunder i distriktet og vil nå kunne gi dem enda bedre service ved å etablere oss her med både butikk og serviceapparat. Vår største utfordring akkurat nå er imidlertid å få inn nok varer. Det siste året har omsetningen av detaljvarer skutt i været, og det er rett og slett utsolgt hos mange av våre leverandører. Så om ikke hele forretningen er fylt opp til randen av varer på åpningsdagen, er dette grunnen til det, sier Kjempekjenn.

Småmaskiner og utstyr til hage og uteområder
På Brokelandsheia vil Arilds Motorsenter tilby et massivt utvalg fra markedsledende produsenter av småmaskiner og utstyr. Fra Husquarna vil forretningen fylles opp med motorsager, høyttrykksvaskere og robotklippere, og Honda er et sentralt varemerke på snøfresere og plenklippere. Cramer er også et merke som får stor plass i den nye forretningen, med sitt store program av ulike småmaskiner og hageverktøy.

Butikksjef Niclas blir butikkens ansikt utad og han kommer med lang erfaring som butikksjef i en rekke bransjer. - Vi kan levere det aller meste av utstyr for å holde hage og uteområder i orden, sier butikksjefen. 

Nytt ATV-merke til Brokelandsheia
Det skal ikke bli veldig vanskelig å få kjøpt en ATV på Brokelandsheia framover?

- Nei, her blir det flere alternativer å velge mellom. Vi selger ATVer fra Polaris, og i nabolaget selger Norwegian Machinery sitt merke Can-Am. Vi allerede fått en god dialog, og vi er begge interessert i at dette skal fungere fint for begge parter. At kundene kan vurdere flere merker på samme sted kan være positivt for oss begge, sier Arild Kjempekjenn.

Følg Arilds Motorsenter sine Facebooksider HER

Øker Brokelandsheias omdømme
Det som er rimelig sikkert er at den store investeringen som er gjort i å pusse opp butikklokalet og ikke minst fasaden med tidsriktig skilting, er et betydelig kvalitetsløft for hele Brokelandsheia. Det trengs fra tid til annen noen nye impulser og ny giv, og den driftige gründeren fra Froland vil ganske sikkert gi inspirasjon til det øvrige næringslivet på Brokelandsheia. Vi ønsker lykke til!

Flere saker

Ordfører Inger Løite delte ut premier til vinnerlaget fra 7. klasse, som vant pizza til hele klassen.

Kreative ungdommer på Abel skole

På lørdag er det klart for årets Gjerstadmarsj. Illustrasjon: Depositphotos.com

Gå Gjerstadmarsjen på lørdag

Apotek1 på Brokelandsheia. Arkivbilde.

Venter vaksineboom på apoteket

Mikkel fra Broiler tester ut eksklusive grillspyd fra Eurospar Brokelandsheia.

Mikkel fra Broiler testet ut gourmetkjøtt fra Tore & Co

3 av 4 deltakere fra Gjerstad i NM-rulleskiskyting på Lillehammer denne helgen. Foto: GIL

NM i rulleskiskyting på Lillehammer

Har du lyst til å spille med denne gjengen? Bli med 16. og 17. oktober. Foto: Privat.

Har du lyst til å spille/synge i band?

Små og store idrettsutøvere kan igjen starte opp med vanlige treninger og konkurranser igjen. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

- Hurra, idretten har gjenåpnet!

149 abonnenter på det kommunale vannverket i Gjerstad har ikke installert vannmåler. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

149 abonnenter i Gjerstad har fortsatt ikke installert vannmåler