Trond Valle styrer bedriften sin via videokonferanser fra Valle i Gjerstad.
Trond Valle styrer bedriften sin via videokonferanser fra Valle i Gjerstad.

Trond Valle styrer Estate Media fra kontoret i Gjerstad

I disse virustider er det mange som opererer bedrifter fra hjemmekontor rundt i landet. Trond Valle gjør det samme fra sitt kontor i Gjerstad.

- Etter å ha vært utenlands en tur for litt over en uke siden sitter jeg nå i karantene her på Valle. Det er klart det er litt annerledes enn å være tilstede i Oslo, men man omstiller seg fort og videokonferanser er et veldig praktisk hjelpemiddel. Jeg sliter likevel med dårlig nett og skulle veldig gjerne ha hatt tilgang til fiber her på Valle akkurat nå, sier Trond Valle til iGjerstad.no 

 

- En viktig del av vår virksomhet er konferanser, og vi merker klart at det er en pause for dette markedet. Vi er imidlertid optimistiske på at dette tar seg opp igjen og forbereder nå flere spennende arrangementer for bransjen senere i år. Vi har mange faste faglige møtepunkter for eiendomsbransjen som er viktige og som kommer til utvikle seg videre så fort vi er tilbake til normale tilstander igjen, sier en optimistisk bedriftsleder. I denne spesielle situasjonen øker vi også innsatsen ut i digitale medier, da folk nå bruker mer tid enn normalt på disse kanalene. 
 

– Eiendomsselskapene, som er den største gruppen av våre kunder, er godt kapitaliserte bedrifter med langsiktige investeringsmål. Estate Media har en viktig rolle i dette. Kundene bruker oss målrettet i arbeidet de gjør, både innen bolig og næring. Vi er derfor ikke blant de bedriftene som er hardest rammet og vi skal jobbe på for å fortsette å fortjene vår plass i dette, det er vi ydmyke og takknemlige for. Estate Media skal gjøre alt vi kan for å bidra med vårt til ansatte, kunder og leverandører for at vi skal sammen komme styrket ut av dette. Jeg tenker at når vi er ute av den verste fasen her, vil det komme noe godt ut av dette, sier Valle.

Kreativiteten vokser og ideene bobler på gjerstadkontoret om dagen, avslutter Trond Valle.

 

 ESTATE MEDIA AS:

  • Mediahus for næringseiendomsbransjen
  • Hovedaksjonær: Valle Media AS v/Trond Valle
  • Avdelinger i Oslo og København
  • Omsetning i 2019:  96,5 MNOK
  • Antall ansatte: 52

Flere saker

Nytt skilt oppført ved Byttingsmyr

Nytt skilt oppført ved Byttingsmyr

Gjerstad Products er på vei inn i det amerikanske markedet

Kjetilson Moe satser på det amerikanske markedet

NAV tilbyr forskudd på dagpenger

En person i Gjerstad er smittet av Covid19-viruset

Til foresatte på 9. og 10. trinn

Ordfører Inger Løite

Statusrapport fra kommunen om virus-situasjonen

Daglig leder av Lyngrillen Café, Sveinung Haugstøyl. Arkivfoto.

- Vi har tilpasset oss virussituasjonen

Bankplassen Kaffe og Skroll tilbyr mat som kundene kan ta med seg hjem

Take away-meny hos Bankplassen Kaffe og Skroll