Gode prestasjoner i NM i Orkdal

Skiskytter-NM for aldersbestemte klasser ble arrangert i Orkdal i helga

I et flott vintervær ble det fredag gjennomført fellesstart. Ingrid E. Holte gikk et flott løp og med 17 treff fikk hun sin beste plassering i Norges cupen til nå, med en knallbra 15. plass K18 år. Ånon Flåta gikk også en god fellesstart og endte på 9.plass i M19. I samme klasse gikk Kristian Aasbø inn til 29.plass. I M18 ble det litt for mye bom både på Lars De Bartolo og Magnus Aasbø, så de endte på 53 og 60 plass.

 

På lørdag var det sprint, og Ingrid var først ut og med 8 treff ble hun nr. 25. Ånon gikk en solid sprint og med 8 treff, ble han nr.9. Kristian var litt uheldig på standplass og med 3 treff endte han på 43.plass. Magnus fikk 8 treff og ble nr.27, mens Lars hadde 7 treff og ble nr.38.

 

På søndag var alle våre løpere med på stafett for Agder,og alle gikk gode etapper. Ingrid gikk siste etappe for Agders sitt lag i 17-18 års- klassen, og de endte på 12.plass.  Ånon gikk på Agder sitt 1.lag i klassen 17-21 år, og de gikk inn til 8.plass. Kristian gikk på Agder sitt 2.lag i samme klasse , og de endte på 17.plass. Lars og Magnus gikk i sammen i klassen 17-18 år, de ble nr.14.

 

Nå er det finalen i årets Norges cup som gjenstår. Det er i Ål i Hallingdal om 2 uker. Ånon Flåta er den eneste av våre løpere som har kvalifisert seg til å gå finalen. Det er de 30 beste guttene gjennom sesongen som får gå finale, og de 20 beste jentene.

 

For skiskyttergruppa i GIL

Hege Aasbø

Flere saker

Utstillere viser stor interesse for å delta på Brokelandsheiadagene i år.

Det er fullbooket på Brokelandsheia i år

Circle K-innehaver Dag Øygarden utvider tilbudet på Brokelandsheia. Bildet er fra åpningen av Circle K Brokelandsheia i 2016.

Circle K på Brokelandsheia blir døgnåpen fra 1. juli

Tore Solstad ønsker velkommen til årets påskehandel.

Tore & Co. er klar for påsketrafikken

Fiberkabel blir tilgjengelig for mange husstander i øvrebygda. Illustrasjonsbilde

Flere husstander i Øvre Gjerstad kan nå få fibertilkobling

Illustrasjonsfoto.

Positive tall fra NAV i Gjerstad

Thor Hushovd ga Magnus Sørbø nyttige tips foran brosteinsrittet i Frankrike. Foto: Lars H. Doksæter.

Magnus fikk hjelp av Thor Hushovd før Paris-Roubaix

Ordføreren tar påskeferie

Steinar Pedersen er Høyres ordførerkandidat ved årets kommunevalg i Gjerstad.

- Gjerstad trenger flere arbeidsplasser!