Fra Møllafestivalen 2020. Foto: Møllafestivalen
Fra Møllafestivalen 2020. Foto: Møllafestivalen

Forberedelsene er i gang til årets Møllafestival

Knut Magne Valle er i full gang med forberedelsene til årets Møllafestival, 20.-21. august.

Festivalen tar sikte på å arrangere nok et koronavennlig arrangement, med begrenset salg av billetter. Denne gang blir det ikke lagt ut billetter på forhånd, men kun salg av billetter ved inngangen.

- Det er mange som ønsker å spille på Møllafestivalen i år, og jeg holder nå på med å få de siste detaljene på plass. Vi kommer til å presentere seks band på festivalen, og har tre av disse klare. Vi kommer til å informere om de tre siste om kort tid, så det er bare å følge med på Møllafestivalens facebooksider, sier Knut Magne Valle. Foreløpig lineup er:

Fredag 20. august:

  • THYRUS startet sin karriere på nittitallet, og har siden den gang spilt i en rekke land fra blant annet Nederland i Europa til Thailand i Asia, sammen med både Mayhem, Good Seed, Ragnarok og 1349. I år vil de headline Møllascenen  fredag 20. august. De vil både by på sine eldre slagere og ferske spor fra deres nyeste album «Bauta» som ble utgitt på selveste nasjonaldagen tidligere i år. 
     
  • PYTON med medlemmer fra Kragerø og Porsgrunn spiller svart punkrock, og kommer til å fylle Møllascenen på fredag 20. august. De er for øyeblikket på turné for å promotere debutalbumet "Ett siste magadrag" som ble spilt inn på Mølla høsten 2020, Musikken er derfor i aller høyeste grad på hjemmebane, sier festivalsjefen.

Lørdag 21. august:

  • ABYSSIC er fullspekket med ikoniske navn fra metallmiljøet i ny drakt med nytt materiale. Med både tidligere og nåværende medlemmer fra blant annet Dimmu Borgir, Borknagar, Susperia, Funeral og Ihsahn, for å nevne noen, vil Abyssic by på musikk som best kan beskrives som en symbiose mellom atmosfærisk death/doom med innflytelse fra progrock, med tydelige røtter i den sanne norske svartmetallen. 

 

En ikonisk stemning
De som ennå ikke har opplevd Møllafestivalen bør kjenne sin besøkelsestid i år. Dette er kanskje den mest stemningsfulle konsertarenaen som finnes, i magiske omgivelser blant skog og fossefall i øvre Gjerstad. Kombinert med fantastisk lyd og lys er dette en opplevelse verdt å få med seg. 

Flere saker

Boligbrann i Gjerstadveien, men ikke i Gjerstad kommune

Ferrari 812 GTS Spider Superfast - blir å se på Brokelandsheia 3.-5. september.

Ferrari 812 GTS Spider Superfast til Brokelandsheia 3.-5. september

Bandet Bergtatt kommer på besøk til årets Møllafestival. Foto: Facebook.

Bergtatt til Møllafestivalen

Vaksineringstakten i Gjerstad øker de nærmeste ukene. Illustrasjon: Depositphotos.com

Nå blir det fart på vaksineringen i Gjerstad!

Elisabeth Aarsæther. Foto: DSB

Ekstremvær og ekstremisme

Gjerstad kommune informerer om vaksinasjonsplanen framover. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

Oppdatert informasjon fra kommunen om vaksinering

Om litt over en uke åpner sommer-OL i Tokyo. Illustrasjon: Depositphotos.com

Her er aktuelle TV-tidspunkter under OL i Tokyo

Arne Gunnerud. Foto: Gjerstad JFF

Minneord om Arne Gunnerud