Agnete Aasbø, Inger Løite og John H. Johansen er listetopper for Gjerstad Arbeiderparti. Foto: Astrid H. Bråten.
Agnete Aasbø, Inger Løite og John H. Johansen er listetopper for Gjerstad Arbeiderparti. Foto: Astrid H. Bråten.

- Vi tror på fremtiden

- Vi ønsker gode fellesskapsløsninger som innbyggerne kan bruke uten at de føler dårlig samvittighet.
// John H. Johansen, 2. kandidat for Gjerstad Arbeiderparti

Når jeg leser hva kandidatene fra de andre partiene skriver på iGjerstad og i Aust-Agder blad, så nikker jeg for det meste. Mange har tro på gode tjenester til innbyggerne, nye arbeidsplasser og flere innbyggere. Andre kan virke litt mer passive, mest opptatt av å bevare det som er.

Vi i Arbeiderpartiet har tro på fremtiden og håper på et godt samarbeidsklima i det nye kommunestyret. Et samarbeid som kan ta oss et skritt eller to videre. Selv om de fleste av oss har det rimelig godt i dag, så tror vi det er områder det kan finnes nye løsninger på og nye veier vi kan gå.

 

Vi i Arbeiderpartiet liker ikke regjeringens politikk ovenfor småkommuner, men vi må gjøre det beste ut av det i minst to år til. Uten å være sikre på at vi får rent flertall i kommunestyret kan vi ikke love gull og grønne skoger til innbyggerne i Gjerstad. Det vi kan love er at vi som blir valgt inn i kommunestyret skal søke samarbeid med de partiene som ønsker å utvikle kommunen vår innenfor de rammene vi har og i dialog med innbyggerne. Vi ønsker gode fellesskapsløsninger som innbyggerne kan bruke uten at de føler dårlig samvittighet.

 

Den 9. september er det valg. Vi stiller til valg for Arbeiderpartiet fordi vi vil løse utfordringer du møter i hverdagen. Arbeiderpartiet går til valg for å styrke fellesskapet.

 

Eldreomsorgen skal være best mulig, ikke billigst mulig. Derfor sier vi nei til kommersialisering av omsorgen. Alle som kan bør ha mulighet til å jobbe heltid, og alle skal være trygge på jobb. Derfor ønsker vi anstendige arbeidsvilkår, hele stillinger og læreplasser, både som arbeidsgiver og til de som leverer tjenester til kommunen.

 

Ressursene finnes i hele kommunen. Derfor vil vi ha en aktiv næringspolitikk som både støtter de etablerte virksomhetene og de som ønsker å starte opp. Tilgang til fiber er viktig for framtidas arbeidsplasser, omsorgstjenester og kontakt med hverandre.

 

Et godt valg ønskes fra Gjerstad Arbeiderparti.

Flere saker

King's Mansion på Brokelandsheia ser ut til å bli en realitet i 2021.

Et stort skritt nærmere The King's Mansion på Brokelandsheia!

Ånon Flåta i sesongåpningen på Sjusjøen i helga. Foto: GIL

Ånon fikk prøve seg mot verdens beste på Sjusjøen

Kommunestyret skal torsdag vedta skolerutene for Abel skole fram til og med våren 2022.

Her er forslaget til skoleruter for de neste to årene

Varaordfører Steinar Pedersen foreslås som ny leder av næringsutvalget i kommunen.

Disse foreslås valgt til ulike råd, nemnder og utvalg.

Kommunestyret i Gjerstad skal torsdag avgjøre om man skal si ja eller nei til 10 nye flyktninger i 2020. Illustrasjonsbilde.

Gjerstad anmodes om å ta imot 10 nye flyktninger i 2020

Her er årets Movembergjeng: F.v. Marit Presthagen, Preben Kobro, Anne Grethe Haugholt, Kim André Larsen, Cassandra Andreassen, Tor Arne Brendalsmo, Sigrid Veronica Ludvigsen, Olav Magne Brekka, Ann Lisbeth Bråten Røed, Knut Magnar Nilsen, Tone Åkre Dalen, Per Tellefsdal Sunde.

I god rute til Movemberkonserten på lørdag

Alle barn i Gjerstad inviteres med på gratis juleverksted 1. desember.

Kiwanis Club Gjerstad inviterer til juleverksted

Vassendgutane til Gjerstad LIVE 2020

Vassendgutane til Gjerstad LIVE 2020