Torgrim Holte kommer tilbake til Brokelandsheiadagene!
Torgrim Holte kommer tilbake til Brokelandsheiadagene!

Torgrim Holte kommer tilbake til Brokelandsheia

Hypnotisøren Torgrim Holte hadde stor suksess på Brokelandsheiadagene i fjor. Nå kommer han tilbake igjen med nye publikumsstunt!

Fjorårets underholdningsinnslag med den populære hypnotisøren ble veldig godt mottatt av publikum. Faktisk var det mange som mente at dette var det aller beste de hadde opplevd fra scenen i Brokelandsheiadagenes 15-årige historie!

Siden arrangementet i stor grad regnet bort i fjor, var det en del som ikke fikk dette showet med seg. Derfor er det nå inngått en avtale om to nye hypnoseshow fra Brokelandsheias hovedscene, til glede for de som gikk glipp av dette i fjor, og ganske sikkert også for de som var der.

Nye stunt
Holte lover at han denne gang vil ta publikum med på helt nye opplevelser, slik at de som så showet i 2018 skal få oppleve minst like spektakulære stunt med frivillige deltakere på scenen. - Fra i fjor vet jeg jo at gjersdølinger tåler mer enn de aller fleste andre jeg har besøkt, så her trenger jeg jo ikke være så veldig forsiktig med påfunnene mine, sier Torgrim Holte i en kommentar.

Massevis av oppdrag
I etterkant av Brokelandsheiadagene har Torgrim Holte hatt en særdeles hektisk tid. Han har reist land og strand rundt og underholdt fra en rekke scener, både på festivaler og ulike bedriftsarrangementer. Fra sin bopel i Spania har det blitt mange flyturer hjem til Norge, og bl.a. fikk Holte nylig vise frem sine kunster i Volda, stedet der han opprinnelig kommer fra.

Underholdt for Estate Media AS
Forrige uke var Holte også på Norefjell og underholdt på Estate Medias sin årlige konferanse for eiendomsbransjen. - Dette var en helt fantastisk underholdning for våre konferansedeltakere. Folk trodde ikke sine egne øyne! Dette var en ren innertier, og det ble en skikkelig "snakkis" blant publikum både resten av kvelden og i dagene etter, sier gjersdøling og daglig leder i Estate Media, Trond Valle til iGjerstad.no. 

Sett av lørdag 30. august og søndag 1. september. Da blir det SHOWTIME!

 

Flere saker

Eventueltposten i kommunestyret blir erstattet med "spørretid".

Byttet navn på programpost, men beholdt innholdet

Ylva Hobber på besøk hos ordfører Inger Løite tidligere i år.

Ylva (9) streiker igjen

Kommunestyret i Gjerstad

Kan den minste saken bli den største i kveld?

Bli med på fisketurer med Gjerstad JFF

Nå kan du snart oppleve kvelerslanger på nært hold på Brokelandsheia.

Åpner slangejungel 30.mai

Agder Energi har lagt fram en ny verdivurdering for eierkommunene. Foto: Agder Energi.

Så mye er Gjerstads Agder Energi-aksjer verdt

Eikelands Verk

Aktivitetsdager på Eikelands Verk

Ordførerkandidatene Halvard Skaaland (Frp), Inger Løite (Ap), Steinar Pedersen (H), Gro Eskeland (Sp) og Tone Strat (KrF) imponerte med god kakekunst.

Tone Strat vant "Kakebakekrigen"