Fra venstre ordfører Inger Løite, næringssjef Ole Andreas Sandberg og daglig leder Audun W. Pettersen og styreleder Klas Lønne fra PL Utvikling AS. Foto: Astrid H. Bråten.
Fra venstre ordfører Inger Løite, næringssjef Ole Andreas Sandberg og daglig leder Audun W. Pettersen og styreleder Klas Lønne fra PL Utvikling AS. Foto: Astrid H. Bråten.

Skal bygge minst 30 boliger på Brokelandsheia

I umiddelbar nærhet til handelsgata på Brokelandsheia, på Glimmeråsen bak Sletta Bilberging, skal det nå bygges minimum 30 boenheter for salg.

 

Det blir salgsstart fra egen stand på Brokelandsheiadagene 3.-5. september, informerer Gjerstad kommune i en pressemelding fredag kveld.

Boliger fra 60 til 100 kvadratmeter
Gjerstad kommune har i dag  inngått avtale med PL Utvikling AS i Kragerø om utbygging og salg av Glimmeråsen på Brokelandsheia. PL Utvikling AS vil bygge minimum 30 boenheter fordelt på 2, 4 og 6 mannsboliger. Boligareal fra 60 til 100 kvadratmeter på det 7,7 mål store boligområdet. I tillegg skal det opparbeides et lekeområde på 1, 5 mål, som er regulert inn like ved.

 

Lokal byggmester
Utbygger står for grunnarbeider og oppføring av boligene. Med seg på laget har de det lokale byggefirmaet Gjerstad Hus og Hyttebygg AS. Prosjektering og markedsføring er i rute, og det blir salgsstart på Brokelandsheiadagene 3-5 september i år. Utbygger vil også ha prosjektkontor i kontorfellesskapet som er etablert i bygget til Østre Agder Sparebank.

Attraktivt boligområde
PL utvikling har mange års erfaring med tilsvarende utbygginger i både Kragerø og Sannidal, og følger godt med i markedet. På direkte spørsmål fra ordfører Inger Løite på hvorfor de nå vil satse på Brokelandsheia, er svaret en svært attraktiv beliggenhet både ut ifra geografi, inn- og utpendling og batterifabrikken som skal etableres i Arendal. «I tillegg er Gjerstad en næringsvennlig og effektiv kommune med ønske om å skape noe», sier Audun W. Pettersen. Dette er Gjerstad kommune stolt over å høre.

Finansiering og boform
Finansieringen er basert på Borettslagsmodellen, som gir en trygg og organisert eierform samt gode finansieringsmuligheter, også for førstegangskjøpere og nyetablerte.

Flere saker

Ordfører Inger Løite delte ut premier til vinnerlaget fra 7. klasse, som vant pizza til hele klassen.

Kreative ungdommer på Abel skole

På lørdag er det klart for årets Gjerstadmarsj. Illustrasjon: Depositphotos.com

Gå Gjerstadmarsjen på lørdag

Apotek1 på Brokelandsheia. Arkivbilde.

Venter vaksineboom på apoteket

Mikkel fra Broiler tester ut eksklusive grillspyd fra Eurospar Brokelandsheia.

Mikkel fra Broiler testet ut gourmetkjøtt fra Tore & Co

3 av 4 deltakere fra Gjerstad i NM-rulleskiskyting på Lillehammer denne helgen. Foto: GIL

NM i rulleskiskyting på Lillehammer

Har du lyst til å spille med denne gjengen? Bli med 16. og 17. oktober. Foto: Privat.

Har du lyst til å spille/synge i band?

Små og store idrettsutøvere kan igjen starte opp med vanlige treninger og konkurranser igjen. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

- Hurra, idretten har gjenåpnet!

149 abonnenter på det kommunale vannverket i Gjerstad har ikke installert vannmåler. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

149 abonnenter i Gjerstad har fortsatt ikke installert vannmåler