Fra venstre: Espen Ausland, Fred Winther, Olaf Ausland og Kari Ausland. Foto: Tore Myrberg.
Fra venstre: Espen Ausland, Fred Winther, Olaf Ausland og Kari Ausland. Foto: Tore Myrberg.

Nytt rørleggertibud i Risør og Gjerstad

Med nydekorerte biler viser RM Rørservice at de har tatt spranget fra å drive utleie av rørleggertjenester til å selv betjene både privat- og bedriftsmarkedet.

Kari og Olaf Ausland har sett seg litt lei på at det til stadig dukker opp rørleggerbiler utenfra som er på oppdrag i Risør og Gjerstad.

– Vi tenker at det må være bedre at vi har arbeidsplassene lokalt. Derfor har vi snudd litt om på hvordan vi tenker, og går fra mest å drive utleie av arbeidskraft til selv å betjene kundene med rørleggertjenester. Og da snakker vi både om privatkundene og bedriftskunder, sier Kari Ausland.

Kjent fra før
Mannen, Olaf Ausland, kan fortelle at man allerede har fått både forespørsler og oppdrag etter at det nylig gikk ut en katalog til husstander i Risør og Gjerstad. 

– Vi har jo i en viss grad hatt privatkunder også tidligere, og jeg har jo drevet som rørlegger i Gjerstad i mange år. Så jeg har troen på at vi vil få en del kunder der, sier han.

Dessuten står ikke RM Rørservice helt alene i jobben med å skaffe seg nye kunder.

– Vi har blitt en del av den landsdekkene rørleggerkjeden VVS-Eksperten. Så ingen har bedre innkjøpsordninger enn oss, noe som også vil kunne komme kunden til gode når vi skal prise jobber. Vi får de samme gunstige vilkårene som de store bedriftene i kjeden, sier Olaf Ausland.

Mer enn bare rør
For de som lurer kan vi fortelle at RM Rørservice er en forkortelse for Risør Maskin & Rørservice. I tillegg til alt av rørleggerarbeid, har nemlig bedriften også en gravemaskin i maskinparken.

– Det gjør at vi også kan ta på oss slikt som dreneringsjobber.

Foreløpig består arbeidsstokken av Kari og Olaf samt Espen Ausland og Fred Winther. Men, det er kun et par måneder til det kommer en til.

– Vi har blitt godkjent som opplæringsbedrift, så i mai får vi også på plass en lærling. Nå blir det spennende for oss å se om kundene blir oppmerksomme på at vi er i markedet, avslutter Kari Ausland.

 

Flere saker

Nytt skilt oppført ved Byttingsmyr

Nytt skilt oppført ved Byttingsmyr

Gjerstad Products er på vei inn i det amerikanske markedet

Kjetilson Moe satser på det amerikanske markedet

NAV tilbyr forskudd på dagpenger

En person i Gjerstad er smittet av Covid19-viruset

Til foresatte på 9. og 10. trinn

Ordfører Inger Løite

Statusrapport fra kommunen om virus-situasjonen

Daglig leder av Lyngrillen Café, Sveinung Haugstøyl. Arkivfoto.

- Vi har tilpasset oss virussituasjonen

Bankplassen Kaffe og Skroll tilbyr mat som kundene kan ta med seg hjem

Take away-meny hos Bankplassen Kaffe og Skroll