Frastjålet julegavene til barna

En av våre lesere har tatt kontakt med en virkelig trist historie nå rett før jul.

En familie i Gjerstad hadde fått beskjed fra kommunen om at de kom rundt med julegaver til barna i huset. Familien var ikke hjemme på det aktuelle tidspunktet, så pakkene ble satt på utsiden. Da familien kom hjem var pakkene borte. Hvem som har tatt dem er det ingen som vet, men dette må da være det laveste nivå man kan synke til når man gjør slikt nå rett før jul. 

Nå endte denne historien likevel godt, da kommunens representanter fikk beskjed om hendelsen og sporenstreks satte i gang innkjøp av nye gaver. Vi finner det likevel riktig å skrive om saken her, om det er andre som har vært ute for tilsvarende. Gjersdølinger er beviselig villige til å støtte opp om sambygdinger som har utfordringer i forbindelse med julen, så da er det ekstra trist at noen ser sitt snitt til å ødelegge på denne måten.

 

Skuffet ordfører
- Dette er virkelig bare trist. At noen kan kose seg med en julegave som skulle ha gått til andre, er bare helt uforståelig, sier ordfører Inger Løite til iGjerstad.no. Det har vært gledelig å se hvor mye omtenksomhet og hjertevarme som fins blant gjersdølinger nå i førjulstida, og jeg håper virkelig dette kun er et enkeltstående tilfelle, sier ordføreren.

Flere saker

Kommunens regnskap for 2019 er avsluttet. Illustrasjonsfoto.

Gjerstad kommunes regnskap for 2019

Gjerstads deltaker i landsdelsmesterskapet i skiskyting i helgen. Foto: GIL

Gode resultater i helgas LM i skiskyting

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

- Stoppmønsteret på Sørlandsbanen må bevares

Hannah Lunden og ordfører Inger Løite var med på diskusjonen sammen med helseminister Bent Høie i kveldens utgave av "Debatten". Skjermdump: NRK

BPA-ordningen praktiseres ulikt over hele landet

Hannah og Harald Lunden fra tidligere innslag i «God Morgen Norge» Skjermdump: TV2

Hannah i «Debatten» på NRK i kveld

Slukket branntilløp i Gjerstad

Hallvard Flatland kommer til Brokelandsheiadagene søndag 30. august.

Casino Show med Hallvard Flatland på Brokelandsheia