De ansatte ved Grytings Regnskapskontor flytter til Risør 1. september.
De ansatte ved Grytings Regnskapskontor flytter til Risør 1. september.

Flytter virksomheten fra Gjerstad til Risør

Grytings Regnskapskontor AS har inngått et samarbeid med Saldo Regnskap AS i Risør. Dette fører til at kontoret på Brokelandsheia legges ned fra 1. september i år. 

- Vi inngår et samarbeid der Saldo Regnskap AS vil overta ansvaret for alle våre kunder og ansatte, sier Peder Gryting, daglig leder av Grytings Regnskapskontor AS. 

- Vi vil bestrebe å opprettholde samme kundekontakt som i dag, da våre ansatte følger med til Risør. Planen er å være operative fra kontorlokaler i Risør fra 1.september. Grytings Regnskapskontor AS blir ikke lagt ned, men vil ikke lenger ha noen drift. Vi går ikke inn som deleier i Saldo Regnskap AS, men har fått greie betingelser for våre ansatte, sier Gryting.

Stordriftsfordeler
- Det er flere grunner til at vi velger en slik sammenslåing. For det første vil en være mindre sårbare for eventuelle lengre fravær når en nå blir en del av en større enhet med ca 15 kollegaer. En vil få et bredere faglig nivå, ikke nødvendigvis på selve regnskapsfaget som vi har god innsikt i, men i større grad når det gjelder datateknologien som blir mer og mer fremtredende i vårt yrke.
 

- Som en større enhet vil en kunne høste fordeler av bedre avtaler på programvare og IT-leveranser. Saldo Regnskap AS og vi bruker stort sett den samme programvaren på regnskap, lønn og årsoppgjør. Jeg er overbevist om at dette blir en sømløs og uproblematisk overgang for alle våre kunder, avslutter Peder Gryting. 

Flere saker

Moe Odin er nyvalgt medlem i travsportens Hall Of Fame

Moe Odin innlemmet i travsportens Hall Of Fame!

Ordfører Inger Løite

Vil tilby kommunal koronastøtte til lokale bedrifter

Varaordfører Steinar Pedersen.

Foreslo to nye tiltak i kommunestyremøtet

8 idrettsstipender til unge talenter i Agder

 Nils Harald Reiersen i Den Lille Dyrehage.

- Tusen takk i en krevende tid!

Gratis studietilbud hos Universitetet i Agder

Gapahuken ved Sigderdammen. Foto: Gjerstad JFF

Gjerstad JFF med nye lavterskeltilbud til familier

Foto: Gjensidigestiftelsen.no

Vil du glede barn og unge med en aktivitet i sommer?