Pølsemaker Bjørn har nå tatt med seg sin egen oppskrift på pølser med lavt innhold av karbohydrater, på faktisk KUN 0,3%. Dette er betydelig mindre enn i standard middagspølser og kan anbefales for alle pølseleskere som kanskje trenger å holde vekta litt under oppsikt etter julas utskeielser.
Vi var til stede under prøvesmakingen av det nye produktet, og kan berolige eventuelle skeptikere med at pølsa var særdeles velsmakende, ja faktisk minst like god som den originale kjøttpølsa fra Eurospar Brokelandsheia.
Fast på menyen
– Denne pølsa skal bli fast innslag på menyen i vår ferskvaredisk framover, og vi håper dette vil slå godt an, sier en alltid smørblid Tore Solstad til iGjerstad.no.
Vi skal selvfølgelig også tenke på dem som har behov for å feite seg opp litt, og vi skal nå i gang med produksjon av vår populære fleskepølse som så absolutt ikke skal reduseres på verken fett eller noe annet, ler Solstad.
For å sitere pølsemakerne fra sine videosnutter på Facebook, dette fås KUN på Brokelandsheia, så det er bare å hive seg i bilen!