Arne Thomassen er Høyres fylkesordførerkandidat i Agder. Foto: Mona Hauglid.
Arne Thomassen er Høyres fylkesordførerkandidat i Agder. Foto: Mona Hauglid.

Agder - Jeg er klar

Høyre vil at Agder skal være en landsdel hvor innbyggerne har rom til å forme sine egne liv.
// Arne Thomassen, Fylkesordførerkandidat (H)

Etter 16 år som ordfører i Lillesand, er jeg nå klar for nye utfordringer. Jeg er derfor glad for at jeg nå stiller til valg som Agder Høyres fylkesordførerkandidat og håper å kunne bli Agders første fylkesordfører. Dette er en oppgave jeg vil ta fatt på med ydmykhet og pågangsmot.

 

Etter at jeg ble valgt til fylkesordførerkandidat for Agder Høyre har det meste av tiden min gått med på å reise Agder rundt, på kryss og tvers. Jeg har møtt tusenvis av mennesker som har gitt meg et innblikk i deres hverdag og hva som fungerer bra og mindre bra i Agder.

 

Det første jeg må si er at Agder har vanvittig mye positivt å by på, og det slutter aldri å overraske. De som sier sørlendinger er bedagelige og lite omstillingsdyktige bør ta seg en runde i fylket vårt og se alt det har å by på. I Sirdal møtte jeg for eksempel Norsk Ørret, som driver ørretoppdrett i Sirdalsvatnet og ligger helt i norgestoppen på innovasjon og nyskapning. I Valle drives det håndverk på et høyt nivå når det lages bunadssølv og arbeidsmetodene både blir fornyet og hemmelighetene går videre til nye generasjoner. På Flødevigen i Arendal var jeg så heldig å få bli med ut å se på hvordan det går med utviklingen av Blått Kompetansesenter Sør som virkelig er i utvikling.

 

Eksemplene er mange og Agder slutter aldri å imponere meg, nå er det jeg som sammen med Agder Høyre må gjøre en jobb for alle innbyggerne i Agder. Vi stiller til valg på et program som er fremtidsrettet og sørger for at Agder skal være et godt sted å bo, men kunnskapsrike skoler, attraktive arbeidsplasser og et rikt kulturliv, både nå og i fremtiden.

 

Høyre vil at Agder skal være en landsdel hvor innbyggerne har rom til å forme sine egne liv. For å gjennomføre dette må vi tilby gode utdanningstilbud, legge til rette for arbeidsplasser i hele regionen og ønske nye innbyggere velkommen. Et godt samfunn er et likestilt samfunn, der alle deltar.

 

For å få til dette må flere mennesker få komme inn i arbeidslivet og flere kvinner må delta i samfunnsliv, politikk og arbeid. Alle som har arbeidsevne bør få muligheten til yrkesaktivitet, og vi må legge til rette for at alle får bruke sine ressurser på en best mulig måte.

 

 Høyre vil skape et samfunn med muligheter for alle, hvor man kan være den man vil, skape det man ønsker og oppnå det man drømmer om.

 

Som fylkesordfører i nye Agder vil jeg jobbe for at hele Agder utvikles til den beste regionen i landet. Vi skal være ledende på teknologiutvikling og ta styringen i det grønne skiftet. Jeg bryr meg om at hver enkelt innbygger i Agder skal få muligheten til å bli akkurat det de ønsker, uavhengig av hvor de bor, hvilke ressurser de har og hvordan familie de kommer ifra. Jeg ønsker meg et Agder med muligheter for alle, og håper dere ønsker å gi meg tillit til å bli Agders første fylkesordfører.

 

Arne Thomassen

Fylkesordførerkandidat - Agder Høyre

Flere saker

"Struguras" fra Moldova underholder i forbindelse med 15-årsjubileet.

Norge-Moldova er 15 år - feirer med jubileumskveld på Abel skole

Kommunestyret i Åmli debuterte torsdag med direkteoverføring av sitt kommunestyremøte.

Look to Åmli!

Grethe Dalens bedrift Gjerstadbakeren er med i konkurransen om å bli "Årets Bakeri 2020". Foto: Facebook.

Gjerstadbakeren nominert til Årets Bakeri

Det ventes store snømengder i Gjerstad til helgen.

Snømengden i helgen er noe nedgradert

Arne Thomassen og Rune Hagestrand. Foto: Mona Hauglid.

- Ja takk, begge deler!

Illustrasjon: Facebook

Mens vi venter på Grenlandsbanen

Kan Biltema-kjeden være interessert i Brokelandsheia? Foto: Facebook.

Kan Brokelandsheia være aktuell for Biltema?

Agder Arbeiderparti protesterer mot svekket togtilbud i distriktene. Illustrasjonsbilde.

- Høyre sin ideologiske iver etter privatisering gir oss et dårligere togtilbud