Nils Harald Reiersen i Den Lille Dyrehage.
Nils Harald Reiersen i Den Lille Dyrehage.

- Tusen takk i en krevende tid!

Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia har som mange bedrifter hatt en utfordrende tid i forbindelse med viruspandemien. Nå ser fremtiden lysere ut.

Vi har fått inn en pressemelding fra dyrehagen, som her gengis i sin helhet:

2019 var det mest suksessfulle året i Den Lille Dyrehage sin historie.
Flere besøkende, bedre omsetning og flere fornøyde gjester. Vi jublet igjen, og hadde planene for 2020 skrevet i stein. En nyhet som skulle sette landet på hodet, blandet med nye aktiviteter for barna. Vi elsker å utvikle parken som attraksjon. Ikke bare for at gjestene skal få det bedre, men også for dyrene våre. 2020 skulle bli det magiske året. Vi gledet oss som aldri før til å dele det med verden.

 

Men så skjedde det som ingen planlegger for.
Den tingen som ingen tar høyde for i budsjetter og som ingen tenker at skal få innvirkning på sin egen hverdag. En pandemi skylder over verden og setter en stopper for alt! En tragisk hendelse som koster liv og tvinger bedrifter i kne over hele verden. Store som små! Plutselig handler alt om å overleve den hverdagen vi i går feiret! Ansatte permitteres, dørene lukkes og de fleste kostnader kuttes. Men dyrene skal ha stellet de fortjener, så mange av kostnadene løper som de alltid gjør. Hverdagen er kaotisk og krevende.

Pandemien skaper kaos!
Men den drar også frem engasjement og positivitet hos folk. Det har vi merket fra første dag. Vi har kjent på samholdet i bygda, engasjementet fra dyreelskere og entusiasmen til våre gjester. Vi har blitt heiet på, grått for, jublet over og hjulpet. Vi har hatt en fantastisk bank som har lagt alt til rette. Fra første dagen har Østre Agder Sparebank tatt grep for at vår hverdag skal bli bedre. Folk har vipset støtte til dyrene og startet innsamlinger som har vekket enormt engasjement. Gjestene våre har kjøpt årskort, selv om de visste de ikke kunne benyttes enda. Og de har gjort det med den største selvfølge. Regjeringen har kommet med krisepakker som andre land bare kan drømme om! Samholdet og engasjementet viser at vi har klart å sette spor hos lokalbefolkningen og hos tidligere gjester. Det er noe vi tar til oss og kjenner på. Vi er utrolig takknemlige.

 

Nå er hverdagen så smått her igjen.
Flere og flere gjester besøker oss. Vi jobber igjen for å skape en sommer med sprudlende opplevelser for barnefamilier. Det er det vi kan best. Utsikten er mye bedre! Bekymringene er mindre, og vi er TILBAKE!! Vår oppfordring er å bruke lokalt næringsliv mer enn noen gang. Bruk årskortet du kjøpte og besøk oss! Besøk alle andre også!

 

Tusen takk til alle som har bidratt! VI ER TILBAKE!

 

Terje og Nils Harald

Den Lille Dyrehage

Flere saker

Kartutsnitt over boligfeltet som det endelig skal bestemmes navn på.

Enghåla / Enghola - eller kanskje noe helt annet?

Gjerstad kommune åpner anbudsrunde for snøbrøyting 2020-2025

Mette E. Sveinungsen (innfelt)  inviterer til sommerfest på idylliske Holmen Gård i Gjerstad.

Ønsker velkommen til sommerfest på Holmen Gård

Wenche Fresvik, Avdelingsleder for Virkemidler og entreprenørskap i Agder fylkeskommune. Foto: AFK

Dette får Agderkommunene i statlige tilskudd i forbindelse med korona-pandemien

Det er rundt 70 år siden sist det var beitedyr i Melaaslia. Foto: Torgrim Landsverk

Driver sauedrift i Gjerstad fra USA

Per Vetle Kals kunne fredag styre sin søsters hest til en fin 2. plass på Jarlsberg Travbane. Skjermdump: Norsk Rikstoto.

V.M.K. Diana debuterte med 2.plass på Jarlsberg Travbane

Kommunehuset i Gjerstad. Arkivfoto.

Svake resultater for Gjerstad i årets kommunebarometer

Arcturus fra en tidligere konsert i Chile. Foto: Facebook.

Arcturus til Møllafestivalen 14. og 15. august