26. oktober blir det kompefest i Tempoklubben på Mostad
26. oktober blir det kompefest i Tempoklubben på Mostad

Tempo og komper er en god match!

Felle og omegn Tempoklubb er i god driv om dagen, og får stadig flere medlemmer. Lørdag 26. oktober inviterer klubben til kompetreff i klubblokalene i øvre Gjerstad

- Vi opplever en økende interesse for klubben vår for tiden, sier leder Geir Ove Rogn til iGjerstad.no 

- Klubben har nå over 60 betalende medlemmer i alle aldre. Den yngste er 22, den eldste er 82. Så her er det samling om felles interesse, gamle Tempo mopeder og motorsykler. Vi har medlemmer med fra 1 til 8 Tempoer i sitt eie, så antall kjørtøy i klubben er på godt over 100. Vi har medlemsmøter hver onsdag, der vi samles for hyggelig prat. I tillegg reiser vi på mange turer rundt i distriktet og blir lagt godt merke til der vi kommer, sier klubblederen.

Kompelørdag 26. oktober
- For å gjøre noe litt spesielt, der folk flest kan se hva vi holder på med, og kanskje også la seg inspirere til å bli med i klubben vår, inviterer vi til åpen dag i klubblokalet vårt på Mostad i øvre Gjerstad, lørdag 26. oktober. Da vil vi stille opp med store kompegryter og lage litt ekstra god stemning både for klubbmedlemmer og alle andre interesserte. Her kan folk komme innom og spise på stedet, eller de kan kjøpe med seg komper hjem. Det vil også bli solgt Tempopølser for de som ikke er så glade i komper, sier Rogn, som regner med at de fleste medlemmene denne dagen stiller opp med blankpolerte mopeder og motorsykler.

Vi har arrangert dette tidligere med stor suksess, der vi til og med gikk tomme for komper. For å unngå at folk kommer til tomme kompegryter  åpner vi opp for forhåndsbestillinger i år.  Send da en SMS til 417 66 994 med navn og hvor mange komper du ønsker å reservere. Pris pr. kompe inkl. tilbehør (løk, løksmør eller sukker) er kr. 50,- Vi åpner salget ca. kl. 16.00 og holder på utover kvelden, sier Geir Ove Rogn.

 

Flere saker

Moe Odin er nyvalgt medlem i travsportens Hall Of Fame

Moe Odin innlemmet i travsportens Hall Of Fame!

Ordfører Inger Løite

Vil tilby kommunal koronastøtte til lokale bedrifter

Varaordfører Steinar Pedersen.

Foreslo to nye tiltak i kommunestyremøtet

8 idrettsstipender til unge talenter i Agder

 Nils Harald Reiersen i Den Lille Dyrehage.

- Tusen takk i en krevende tid!

Gratis studietilbud hos Universitetet i Agder

Gapahuken ved Sigderdammen. Foto: Gjerstad JFF

Gjerstad JFF med nye lavterskeltilbud til familier

Foto: Gjensidigestiftelsen.no

Vil du glede barn og unge med en aktivitet i sommer?