Muffinsrøre
- 200g Romtemperert smør (ekte)
- 200g Sukker
– Vispes hvitt
- 4 romtempererte egg – tilsettes ett og ett med ca 30 sek mellomrom
- 170-180g hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 2 ts Vaniljesukker (Helst med ekte vaniljefrø eller hjemmelaget)
– Bland inn det tørre
– Røren puttes i muffinsformer og fylles ca halvfulle
Kutt opp syrlige epler i båter – vendes i kanel og sukker (Blandet ca 50/50) og stikk eplebåten midt i røra – strø litt av kanel-/sukker blandingen på toppen.
Stekes i ovnen på 200grader i 12-15 minutter
Topping
- 300g romtemperert smør
- 500g melis
- 350g Philadelphiaost
- 3 ts Vaniljesukker (ekte)
Kjør blandingen i køkkenmaskin
Ett helt raspet grønt eple ( legges på tørkepapir eller kjøkkenhåndkle til det er tørt) blandes inn med en slikkepott
Ha kremen i en sprøytepose og topp muffinsene med kremost og et dryss av kanel og sukkerblandingen.