Agnete Aasbø, Inger Løite og John H. Johansen er listetopper for Gjerstad Arbeiderparti. Foto: Astrid H. Bråten.
Agnete Aasbø, Inger Løite og John H. Johansen er listetopper for Gjerstad Arbeiderparti. Foto: Astrid H. Bråten.

- Vi tror på fremtiden

- Vi ønsker gode fellesskapsløsninger som innbyggerne kan bruke uten at de føler dårlig samvittighet.
// John H. Johansen, 2. kandidat for Gjerstad Arbeiderparti

Når jeg leser hva kandidatene fra de andre partiene skriver på iGjerstad og i Aust-Agder blad, så nikker jeg for det meste. Mange har tro på gode tjenester til innbyggerne, nye arbeidsplasser og flere innbyggere. Andre kan virke litt mer passive, mest opptatt av å bevare det som er.

Vi i Arbeiderpartiet har tro på fremtiden og håper på et godt samarbeidsklima i det nye kommunestyret. Et samarbeid som kan ta oss et skritt eller to videre. Selv om de fleste av oss har det rimelig godt i dag, så tror vi det er områder det kan finnes nye løsninger på og nye veier vi kan gå.

 

Vi i Arbeiderpartiet liker ikke regjeringens politikk ovenfor småkommuner, men vi må gjøre det beste ut av det i minst to år til. Uten å være sikre på at vi får rent flertall i kommunestyret kan vi ikke love gull og grønne skoger til innbyggerne i Gjerstad. Det vi kan love er at vi som blir valgt inn i kommunestyret skal søke samarbeid med de partiene som ønsker å utvikle kommunen vår innenfor de rammene vi har og i dialog med innbyggerne. Vi ønsker gode fellesskapsløsninger som innbyggerne kan bruke uten at de føler dårlig samvittighet.

 

Den 9. september er det valg. Vi stiller til valg for Arbeiderpartiet fordi vi vil løse utfordringer du møter i hverdagen. Arbeiderpartiet går til valg for å styrke fellesskapet.

 

Eldreomsorgen skal være best mulig, ikke billigst mulig. Derfor sier vi nei til kommersialisering av omsorgen. Alle som kan bør ha mulighet til å jobbe heltid, og alle skal være trygge på jobb. Derfor ønsker vi anstendige arbeidsvilkår, hele stillinger og læreplasser, både som arbeidsgiver og til de som leverer tjenester til kommunen.

 

Ressursene finnes i hele kommunen. Derfor vil vi ha en aktiv næringspolitikk som både støtter de etablerte virksomhetene og de som ønsker å starte opp. Tilgang til fiber er viktig for framtidas arbeidsplasser, omsorgstjenester og kontakt med hverandre.

 

Et godt valg ønskes fra Gjerstad Arbeiderparti.

Flere saker

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

- Stoppmønsteret på Sørlandsbanen må bevares

Hannah Lunden og ordfører Inger Løite var med på diskusjonen sammen med helseminister Bent Høie i kveldens utgave av "Debatten". Skjermdump: NRK

BPA-ordningen praktiseres ulikt over hele landet

Hannah og Harald Lunden fra tidligere innslag i «God Morgen Norge» Skjermdump: TV2

Hannah i «Debatten» på NRK i kveld

Slukket branntilløp i Gjerstad

Hallvard Flatland kommer til Brokelandsheiadagene søndag 30. august.

Casino Show med Hallvard Flatland på Brokelandsheia

The Other Band tar turen fra Vegårshei til Gjerstad 6. mars. Foto: Facebook.

The Other Band på Bankplassen

Lars De Bartolo viste gode takter under søndagens stafett i junior-NM på Dombås. Arkivfoto.

4.plass til Lars De Bartolo i junior-NM