Per Gunvald Haugen kunne juble etter å ha dratt i land seieren i Farmen 2020. Den tapende finalisten, Daniel Viem Årdal, var som bildet viser ikke riktig så fornøyd. Foto: TV2.
Per Gunvald Haugen kunne juble etter å ha dratt i land seieren i Farmen 2020. Den tapende finalisten, Daniel Viem Årdal, var som bildet viser ikke riktig så fornøyd. Foto: TV2.

- JAADDDAAA!!! – Per Gunvald vant Farmen 2020!

Det ble til slutt storeslem for Gjerstads deltaker i årets utgave av Farmen. Etter en spennende finale kunne Per Gunvald Haugen (45) løfte hendene i været og juble for en velfortjent seier i Farmen 2020.

Vi har tidligere uttalt at det skal noe til å stå imot Haugens konkurranseinstinkt, og spådommene  viste seg å slå til. Når den andre finaledeltakeren skulle avgjøres i melkespannholding var vi rimelig sikre på at jernviljen til Per Gunvald ville ta ham til finalen. Etter en thriller av en finale vant Per Gunvald med ett fattig poeng og dermed ble det både bil og hytte på den sympatiske gjersdølingen.

 


Her er seieren i Farmen et faktum,
med sterke følelser i begge retninger

Da er det vel bare å stille deg standardspørsmålet; Hvordan føler du deg nå, Per Gunvald?
- Det er et utrolig kick å ha vunnet Farmen! At jeg samtidig var den første utfordreren i Farmens historie som vant er bare HELT KONGE! sier en stolt og utrolig glad vinner i kjent stil til iGjerstad.no

Du er den første utfordreren som har vunnet Farmen. Synes du selv du er en verdig vinner selv om du mangler fire av ti ukers fartstid sammenlignet med de andre?
- Jeg synes seieren til slutt var helt fortjent. Jeg har hele tiden sagt at om en utfordrer utenfra eller fra Torpet klarer å komme seg helt til finalen er man en like verdig vinner som de øvrige deltakerne.

- Det kan jo samtidig stilles spørsmålet de som har fusket i spillet underveis ved å besøke andre utenfor gården eller ha stjålet mat fra de andre deltakerne underveis hadde vært mer verdige vinnere. Jeg har ingen dårlig følelse av å stå her som vinner selv med noe kortere fartstid på Farmen, sier Per Gunvald.

 

 


Så glad blir man etter å ha vunnet hytte og bil!

- Nå har du vunnet premier for 1,1 millioner kroner. Hva er planene videre? 
Jeg kommer til å beholde hytta og bilen inntil videre. For tiden holder jeg på med å sjekke ut forskjellige alternative hyttefelt, og håper på litt hjelp til tomt og hytteoppsett, etc. Hytta er et byggesett og det kommer til å koste en hel del i tillegg for å få den ferdig, sier Per Gunvald.

 

- Etter å ha få tenkt gjennom alt du har opplevd på Farmen, anbefaler du andre å søke seg inn som deltakere neste år?
Ja, jeg anbefaler alle å søke om å bli med. Det er utfordrende å skru tiden 100 år tilbake, men man lærer utrolig mye, ikke minst om seg selv. Jeg har nok også lært å sette mer pris på mye av det vi har i 2020, som vi i dag tar som en selvfølge. Jeg hadde gjort det igjen om jeg fikk sjansen til det.

Barna dine har bursdag i dag, det blir vel en ekstra feiring etter at seieren i Farmen nå er klar?
Ja, jeg tror de er ekstra stolte av pappaen sin i dag, og jeg hadde på forhånd lovet dem en ekstra stor gave om jeg skulle vinne Farmen. Så ja, det skal nok bli noen riktig fine bursdagsgaver på dem i etterkant. Det var veldig trasig å ikke kunne være til stede under konfirmasjonen deres tidligere i år, men nå skal vi kompensere godt for det tenker jeg, avslutter en smørblid Farmen-vinner, sammen med følgende seiersrop:

JAADDDAAA!!!

Ordføreren raskt på banen etter seieren
- Jeg vil gjerne få gratulere Per Gunvald så mye med seieren! Det har vært både moro og spennende å følge med. Per Gunvald har framstått akkurat slik vi kjenner han i Gjerstad, blid, trivelig og sympatisk. Derfor har hele Gjerstad og mange flere har heiet på han. Vi er mange stolte gjersdølinger i kveld. Dette er som Per Gunvald bruker å si: «Helt konge!  sier ordfører Inger Løite til iGjerstad.no på direkten søndag kveld.

 

iGjerstad.no stiller seg på i køen av gratulasjoner til Per Gunvald etter en fantastisk seier, og takker samtidig for underholdning og god omdømmebygging for Gjerstad i beste sendetid!

Heng dere på med gratulasjoner i denne tråden!

Flere saker

Det er på tide å skaffe seg årets julekalender fra Gjerstad Skolekorps.

Støtt Gjerstad Skolekorps - kjøp årets julekalender

Tom Inge Ausland. Arkivbilde

Vil kjøre ut julekasser til vanskeligstilte

Ordfører Inger Løite måtte selv se på klokka etter kveldens rekordraske kommunestyremøte. Skjermdump: Kommunens WebTV

Kommunestyret satte sannsynligvis ny rekord i kveld

Denne unge familien fra Fredrikstad viser stor medmenneskelighet i forbindelse med julen. Foto: Facebook.

Deler julekvelden i Gjerstad med ensomme

Steinar Pedersen holdt foredrag om Brokelandsheia på Vestmarkonferansen. Foto: Privat.

Vestmarkonferansen: Presenterte næringsområdet på Brokelandsheia

Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

3 nye smittetilfeller tirsdag

Sjef for Heimevernet, generalmajor Elisabeth Michelsen.

Heimevernet er 75 år: - La oss hylle HV-soldatene!

Illustrasjon: Depositphotos.com

Avlyser årets juleåpning på Brokelandsheia