Anette Kveim er listekandidat for Gjerstad Senterparti
Anette Kveim er listekandidat for Gjerstad Senterparti

- Gjerstad ville ha vært fattig uten frivillighet!

- Vi som politikere bør verdsette mer det arbeidet som gjøres, ved å tilrettelegge og støtte opp om de frivillige. 
// Anette Kveim, listekandidat for Gjerstad Senterparti.

Jeg mener at det frivillige arbeidet som gjøres i kommunen er av stor betydning for innbyggerne. Gjerstad har et stort og variert fritidstilbud til alle, i alle aldre. Det frivillige arbeidet som gjøres er viktig for bl.a. trivsel, folkehelse, samhold, inkludering og utvikling. Gjerstad SP ser viktigheten av det arbeidet som gjøres og vi ønsker at det frivillige arbeidet fortsatt skal være en viktig del av kommunen og vi ønsker at flere tar del i dette. Derfor vil Senterpartiet tilrettelegge for at lag og foreninger skal ha gode arenaer til å drive sine aktiviteter på. Vi ønsker å være på lag med det frivillige.

 

Gjerstad ville ha vært fattige uten det frivillige arbeidet som gjøres bl.a. i idrettslaget, 4H, trail-club, jeger og fisk, sang- og musikk-lag, ungdomslaget, husflid- og bondelaget, for å nevne noen.

 

Vi har også mange uorganiserte dugnadsgjenger som gjør mye som er til stor glede for mange. Ta f.eks. den flotte gjengen som har gjort en fabelaktig jobb med stelle i stand den gamle badeplassen i Egdalen. Her er det kjørt på mange lass med sand for å ruste opp den gamle badestranden. Det er laget sandvolleyball-bane og det er satt ut benker. De har også hatt en stor jobb med å lage en rampe til utkjøring av båter og de har bygd brygge med båtplasser. Dette har blitt en svært populær badeplass og samlingssted for mange barn, unge og voksne. Lindkjenn Vel har lagt ned mange dugnadstimer på friarealet for å få i stand en lekeplass for barn. Friarealet blir også brukt som samlingsplass for hele byggefeltet. Badedammen på Fiane er et annet eksempel. Det er mange som trør til for å holde i orden både badeplassen og friområdet rundt.

 

Gjerstad blir, takket være det frivillige, en rikere og mer attraktiv kommune å bo i.

 

Vi som politikere bør verdsette mer det arbeidet som gjøres, ved å tilrettelegge og støtte opp om de frivillige. Senterpartiet var en pådriver for å få en kultursekretær-stilling i kommunen, som skulle bistå lag og foreninger og som skulle være et bindeledd mellom dem. På grunn av stram økonomi, mistet vi dessverre denne stillingen. Gjerstad Senterparti vil være en samarbeidspartner med det frivillige fordi vi ser viktigheten av det arbeidet som gjøres og den betydningen dette har for våre innbyggere.

 

Til slutt vil jeg i likhet med Iselin Dalen Moe, oppfordre alle, og spesielt de unge, til å bruke sin stemmerett ved kommunevalget 9. september. Husk, at dersom du ikke bruker stemmeretten din, så gir du ½ stemme til det partiet du er uenig med!

 

Godt valg!
 

Anette Kveim,
listekandidat Gjerstad Senterparti.

Flere saker

King's Mansion på Brokelandsheia ser ut til å bli en realitet i 2021.

Et stort skritt nærmere The King's Mansion på Brokelandsheia!

Ånon Flåta i sesongåpningen på Sjusjøen i helga. Foto: GIL

Ånon fikk prøve seg mot verdens beste på Sjusjøen

Kommunestyret skal torsdag vedta skolerutene for Abel skole fram til og med våren 2022.

Her er forslaget til skoleruter for de neste to årene

Varaordfører Steinar Pedersen foreslås som ny leder av næringsutvalget i kommunen.

Disse foreslås valgt til ulike råd, nemnder og utvalg.

Kommunestyret i Gjerstad skal torsdag avgjøre om man skal si ja eller nei til 10 nye flyktninger i 2020. Illustrasjonsbilde.

Gjerstad anmodes om å ta imot 10 nye flyktninger i 2020

Her er årets Movembergjeng: F.v. Marit Presthagen, Preben Kobro, Anne Grethe Haugholt, Kim André Larsen, Cassandra Andreassen, Tor Arne Brendalsmo, Sigrid Veronica Ludvigsen, Olav Magne Brekka, Ann Lisbeth Bråten Røed, Knut Magnar Nilsen, Tone Åkre Dalen, Per Tellefsdal Sunde.

I god rute til Movemberkonserten på lørdag

Alle barn i Gjerstad inviteres med på gratis juleverksted 1. desember.

Kiwanis Club Gjerstad inviterer til juleverksted

Vassendgutane til Gjerstad LIVE 2020

Vassendgutane til Gjerstad LIVE 2020