Anette Kveim er listekandidat for Gjerstad Senterparti
Anette Kveim er listekandidat for Gjerstad Senterparti

- Gjerstad ville ha vært fattig uten frivillighet!

- Vi som politikere bør verdsette mer det arbeidet som gjøres, ved å tilrettelegge og støtte opp om de frivillige. 
// Anette Kveim, listekandidat for Gjerstad Senterparti.

Jeg mener at det frivillige arbeidet som gjøres i kommunen er av stor betydning for innbyggerne. Gjerstad har et stort og variert fritidstilbud til alle, i alle aldre. Det frivillige arbeidet som gjøres er viktig for bl.a. trivsel, folkehelse, samhold, inkludering og utvikling. Gjerstad SP ser viktigheten av det arbeidet som gjøres og vi ønsker at det frivillige arbeidet fortsatt skal være en viktig del av kommunen og vi ønsker at flere tar del i dette. Derfor vil Senterpartiet tilrettelegge for at lag og foreninger skal ha gode arenaer til å drive sine aktiviteter på. Vi ønsker å være på lag med det frivillige.

 

Gjerstad ville ha vært fattige uten det frivillige arbeidet som gjøres bl.a. i idrettslaget, 4H, trail-club, jeger og fisk, sang- og musikk-lag, ungdomslaget, husflid- og bondelaget, for å nevne noen.

 

Vi har også mange uorganiserte dugnadsgjenger som gjør mye som er til stor glede for mange. Ta f.eks. den flotte gjengen som har gjort en fabelaktig jobb med stelle i stand den gamle badeplassen i Egdalen. Her er det kjørt på mange lass med sand for å ruste opp den gamle badestranden. Det er laget sandvolleyball-bane og det er satt ut benker. De har også hatt en stor jobb med å lage en rampe til utkjøring av båter og de har bygd brygge med båtplasser. Dette har blitt en svært populær badeplass og samlingssted for mange barn, unge og voksne. Lindkjenn Vel har lagt ned mange dugnadstimer på friarealet for å få i stand en lekeplass for barn. Friarealet blir også brukt som samlingsplass for hele byggefeltet. Badedammen på Fiane er et annet eksempel. Det er mange som trør til for å holde i orden både badeplassen og friområdet rundt.

 

Gjerstad blir, takket være det frivillige, en rikere og mer attraktiv kommune å bo i.

 

Vi som politikere bør verdsette mer det arbeidet som gjøres, ved å tilrettelegge og støtte opp om de frivillige. Senterpartiet var en pådriver for å få en kultursekretær-stilling i kommunen, som skulle bistå lag og foreninger og som skulle være et bindeledd mellom dem. På grunn av stram økonomi, mistet vi dessverre denne stillingen. Gjerstad Senterparti vil være en samarbeidspartner med det frivillige fordi vi ser viktigheten av det arbeidet som gjøres og den betydningen dette har for våre innbyggere.

 

Til slutt vil jeg i likhet med Iselin Dalen Moe, oppfordre alle, og spesielt de unge, til å bruke sin stemmerett ved kommunevalget 9. september. Husk, at dersom du ikke bruker stemmeretten din, så gir du ½ stemme til det partiet du er uenig med!

 

Godt valg!
 

Anette Kveim,
listekandidat Gjerstad Senterparti.

Flere saker

Marcus Langmyr hevder seg godt i årets norgescup i leirdueskyting. Foto: Facebook

Imponerende leirdueskyting av Marcus Langmyr

Magnus Sørbø fikk en stor gavesjekk etter sin andreplass i dag.

Magnus ble nr. 2 i Norgescupen i Trondheim

Adina Limyr er her avbildet sammen med fire av fem barnebarn i forbindelse med 100-årsdagen i 2016.

Adina fyller 104 år!

Nybygget på Solem skytebane er i ferd med å bli ferdig. Foto: GJJF.

Nybygg på Solem med moderne teknologi

Ove Støylen kommer til Holmen Gård fredag 14. august.

Ove Støylen klar for Holmen Gård 14. august

Fotballbanen på Klokkargården er klargjort for høstsesongen.

Klokkargården er klar for seriespill - her er kampoppsettet

Brokelandsheia Blomster og Garn. Foto: Finn.no

Brokelandsheia Blomster og Garn til salgs

Helena Trydal har vært misjonær på Madagaskar i en årrekke. Foto: Gjerstad Menighet

Gjerstad Menighet støtter "Sammen som kirke i hele verden"