Circle K-innehaver Dag Øygarden utvider tilbudet på Brokelandsheia. Bildet er fra åpningen av Circle K Brokelandsheia i 2016.
Circle K-innehaver Dag Øygarden utvider tilbudet på Brokelandsheia. Bildet er fra åpningen av Circle K Brokelandsheia i 2016.

Circle K på Brokelandsheia blir døgnåpen fra 1. juli

Fra og med 1. juli i år vil det bli to døgnåpne bensinstasjoner på Brokelandsheia.

Innehaver Dag Øygarden, som i dag driver Circle K-stasjoner på Brokelandsheia og i Fianesvingen i Tvedestrand, kommer til å gjøre omstruktureringer i bedriftene i forbindelse med omleggingen av E18 mellom Tvedestrand og Arendal til sommeren.

- Når ny E18 er på plass blir det ikke behov for to stasjoner i Fianesvingen slik som nå.  Jeg kommer til å beholde stasjonen som har vaskehall, dvs. den som i dag ligger i østlig retning. Denne vil betjene lokalmarkedet i Holt og omegn. Selv om de langveisfarende nok vil bruke den nye hovedveien, tror jeg at det lokale befolkningsgrunnlaget er stort nok til at det er forsvarlig å drive en av stasjonene videre, sier Øygarden.

 

Døgnåpent på Brokelandsheia
Samtidig med at den nye E18-strekningen mellom Tvedestrand og Arendal åpnes vil Circle K-stasjonen på Brokelandsheia bli døgnåpen. 

- Vi har allerede åpent her fra grytidlig om morgenen, så de ekstra timene for å gjøre stasjonen døgnåpent vil vi kunne klare å få til på en grei måte, nå som det blir endringer i Tvedestrand, sier Øygarden. Etter at det nå ser ut som at E18 vil gå forbi Brokelandsheia også fremover, vil vi øke satsingen her. I stille perioder på natten er det også mye vi kan gjøre for å forberede morgenen og resten av dagen hos oss.

Flere ladepunkter på Brokelandsheia
I forbindelse med at vi går over til døgnåpen stasjon på Brokelandsheia jobber vi nå med å få etablert en linje med den nyeste generasjonen hurtigladere for el-biler, som gjør at vi totalt sett kan være med på å redusere køene for lading i regionen. Brokelandsheia er for mange et naturlig sted å stoppe for lading av både kropp og bil, og nå blir altså dette tilbudet enda større enn før, sier Øygarden.

Stort frokostmarked 
- De siste årene har frokostmarkedet tatt seg opp betraktelig. Med bedre veier er det også flere som pendler over lengre strekninger. Dette slår også ut i økt marked for frokostkunder. Vi kan tilby ferske og sunne frokostalternativer hos oss, og vil i forbindelse med døgnåpen stasjon kunne gjøre dette tilbudet enda bedre. I tillegg til et stort utvalg av sunne nistepakker vil vi selvføgelig fortsatt ha både boller, hamburgere og pølser på menyen. Det får være opp til hver enkelt kunde å avgjøre hva som er det beste alternativet for dem, smiler Øygarden.

Optimistisk 
- Det er ikke til å unngå at valg av veitrasé forbi Brokelandsheia har vært spennende å følge med på. Når dette spørsmålet nå ser ut til å være avklart ser jeg positivt på fremtiden. Dette gjør nok også de aller fleste næringsdrivende på heia, avslutter Dag Øygarden. 

Flere saker

Det reises nye bygg på Solem skytebane i disse dager. Foto: Gjerstad JFF.

Nye bygg reiser seg på Solem skytebane

Moe Odin er nyvalgt medlem i travsportens Hall Of Fame

Moe Odin innlemmet i travsportens Hall Of Fame!

Ordfører Inger Løite

Vil tilby kommunal koronastøtte til lokale bedrifter

Varaordfører Steinar Pedersen.

Foreslo to nye tiltak i kommunestyremøtet

8 idrettsstipender til unge talenter i Agder

 Nils Harald Reiersen i Den Lille Dyrehage.

- Tusen takk i en krevende tid!

Gratis studietilbud hos Universitetet i Agder

Gapahuken ved Sigderdammen. Foto: Gjerstad JFF

Gjerstad JFF med nye lavterskeltilbud til familier