Østre Agder Sparebank inviterer kvinner i distriktet på sparekurs. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com
Østre Agder Sparebank inviterer kvinner i distriktet på sparekurs. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

100 påmeldt til sparekurs for kvinner

80% av alle som sparer i Norge er menn. Dette ønsker Østre Agder Sparebank å gjøre noe med, og arrangerer onsdag en informasjonskveld på Lyngrillen, der kvinner er spesielt invitert.

- Det er et faktum at de aller fleste som sparer er menn. Med et så sterkt fokus på likestilling som vi har i dagens samfunn ser vi ingen grunn til at det skal være en slik skjevfordeling når det gjelder sparing, sier markedssjef Jan Birger Stebekk i Østre Agder Sparebank.

 

- Å spare i fond, aksjer, etc. er ikke lengre så komplisert som mange kanskje tror. Dagens digitale løsninger gir kundene veldig gode oversikter over sine investeringer. Vi får onsdag kveld besøk av markedsdirektør i Eika Kapitalforvaltning, Gunnar Birkevold, som vil informere om flere ulike alternative spareformer. Våre lokale rådgivere vil også være til stede på møtet. Vi håper at informasjonen vil være så interessant at flere ønsker en prat med sin rådgiver banken i etterkant, slik at vi kan gi råd og tips om hvilken spareform som passer best for hver enkelt.

Mange er i ulike livssituasjoner og har ulike mål med sin sparing. Det kan være å spare til fremtidig pensjon til å kunne investere i en fritidsbolig eller kanskje en reise. Et mål for noen kan også være å ha noen ekstra kroner tilgjengelig hvis det skulle oppstå noen uventede situasjoner senere i livet. Det finnes mange alternative spareformer som kan tilpasses hver enkelt, både i forhold til beløpsstørrelse og risikoprofil. Dette, og mye annet skal vi informere om på onsdag, sier Stebekk.

 

Ca. 100 påmeldte - men plass til flere
Responsen på arrangementet har vært veldig god, med ca. 100 påmeldte fra Gjerstad og nabokommunene. Vi har imidlertid fortsatt plass til noen til, så om det er noen som har tid og anledning til å møte på Lyngrillen i morgen, onsdag 15. september kl. 18.00 er det bare å ta kontakt med oss i banken i morgen på dagtid, via telefon 37 11 99 00.

Arrangementet er gratis, det blir servert mat og drikke, og vi har også noen hyggelige overraskelser på lur, avslutter Jan Birger Stebekk i Østre Agder Sparebank.

 

Flere saker

Ordfører Inger Løite delte ut premier til vinnerlaget fra 7. klasse, som vant pizza til hele klassen.

Kreative ungdommer på Abel skole

På lørdag er det klart for årets Gjerstadmarsj. Illustrasjon: Depositphotos.com

Gå Gjerstadmarsjen på lørdag

Apotek1 på Brokelandsheia. Arkivbilde.

Venter vaksineboom på apoteket

Mikkel fra Broiler tester ut eksklusive grillspyd fra Eurospar Brokelandsheia.

Mikkel fra Broiler testet ut gourmetkjøtt fra Tore & Co

3 av 4 deltakere fra Gjerstad i NM-rulleskiskyting på Lillehammer denne helgen. Foto: GIL

NM i rulleskiskyting på Lillehammer

Har du lyst til å spille med denne gjengen? Bli med 16. og 17. oktober. Foto: Privat.

Har du lyst til å spille/synge i band?

Små og store idrettsutøvere kan igjen starte opp med vanlige treninger og konkurranser igjen. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

- Hurra, idretten har gjenåpnet!

149 abonnenter på det kommunale vannverket i Gjerstad har ikke installert vannmåler. Illustrasjonsbilde: Depositphotos.com

149 abonnenter i Gjerstad har fortsatt ikke installert vannmåler