Tore Solstad ønsker velkommen til årets påskehandel.
Tore Solstad ønsker velkommen til årets påskehandel.

Tore & Co. er klar for påsketrafikken

Påskesesongen er i full fart på Eurospar Brokelandsheia. Denne uka er spesielt travel for bygdas største dagligvareforretning.

Med påsken rett rundt hjørnet er det hektiske dager hos Eurospar Brokelandsheia. I tillegg til julehandelen er påskeuka en av de viktigste for bygdas største dagligvareforretning.

- Ja, nå er ferskvaredisken vår fylt til randen med godsaker for påskeuka, sier Tore Solstad hos Eurospar Brokelandsheia. 

- Med over 10 000 vareartikler i butikken er vi klare til å tilby folk det de trenger for å hygge seg i påska. Det er mye varer som skal på plass, men med veldig dyktige medarbeidere som står på mer enn man egentlig kan forvente, er vi forberedt på storinnrykk denne uka. Vi drar til med ekstra gode tilbud på en rekke varer, ikke minst i kjøttdisken, sier den alltid blide pølsemakeren til iGjerstad.no 

- Er det noe våre kunder lurer på er det bare å spørre våre butikkansatte, så vil de få god hjelp og tips, sier Tore. Her kan man få alt fra pølser og lomper til saftige biffer av høyeste kvalitet, så vi har litt for enhver smak, sier kjøpmannen. 

Kåret til landets beste på service
Eurospar Brokelandsheia har de siste årene fått en rekke priser for sin kundeservice. - Vi er ydmyke over å få slike priser, men vet at dette gjør at folk også forventer mer av oss enn i andre dagligvareforretninger. Vi ønsker å være en butikk der folk også får en hyggelig opplevelse på kjøpet, og slike priser gjør at vi til envher tid har fokus på å tilby vår beste service, sier Solstad. 

Lokalkundene er de viktigste
- Vi er spesielt glade for at så mange lokale velger å handle hos oss, det er dem som er selve grunnfjellet for at vi kan tilby et såpass stort utvalg som vi gjør. Selv om høytidene er gode handelsuker, med mange turister på besøk, er det aller flest hverdager i året,  avslutter Solstad, som samtidig benytter anledningen til å ønske alle sine kunder en riktig god påske.
 

 

Flere saker

Nye bygninger er under oppføring ved Solem skytebane. Foto: Gjerstad JFF.

Nye fasiliteter på Solem skytebane

Moe Odin er nyvalgt medlem i travsportens Hall Of Fame

Moe Odin innlemmet i travsportens Hall Of Fame!

Ordfører Inger Løite

Vil tilby kommunal koronastøtte til lokale bedrifter

Varaordfører Steinar Pedersen.

Foreslo to nye tiltak i kommunestyremøtet

8 idrettsstipender til unge talenter i Agder

 Nils Harald Reiersen i Den Lille Dyrehage.

- Tusen takk i en krevende tid!

Gratis studietilbud hos Universitetet i Agder

Gapahuken ved Sigderdammen. Foto: Gjerstad JFF

Gjerstad JFF med nye lavterskeltilbud til familier