Høyreveteraner fra Aust- og Vest-Agder har stiftet Agder Senior Høyre. Ragnhild Løvdal fra Gjerstad skal representere østregionen av det nye fylket. Foto: Facebook.
Høyreveteraner fra Aust- og Vest-Agder har stiftet Agder Senior Høyre. Ragnhild Løvdal fra Gjerstad skal representere østregionen av det nye fylket. Foto: Facebook.

Ragnhild Løvdal valgt inn i styret i Agder Senior Høyre

Som en naturlig forberedelse til et felles Agder fra 2020 slås flere fylkesforeninger av ulikt slag sammen til en for hele Agder. 20. november ble Agder Senior Høyre stiftet.

Ragnhild Løvdal har i en årrekke vært aktiv i lokalforeningen i Gjerstad Høyre både i som lokallagsleder og som kommunestyrerepresentant i flere perioder. Selv om hun gikk ut av aktiv lokalpolitikk etter sist kommunevalg har hun fortsatt stort engasjement for politiske saker, og som politisk sirkushest har hun nå fått lukten av sagmugg igjen.

På stiftelsesmøtet i det nye Agder Senior Høyre ble Ragnhild valgt inn i styret, og skal være med på å fronte seniorpolitikk i landsdelen. Hun er valgt som kontaktperson for de fem østligste kommunene i det nye fylket, og vil dermed ha et spesielt fokus på å ivareta østregionens utfordringer, og komme med konstruktive innspill til aktive kommunepolitikere og fylkestingspolitikere.

Foran Høyres nominasjonsmøte til fylkestinget er Maiken Messel fra Arendal nominert til en sikker plass på vegne av Senior Høyre. 

- Det skal bli spennende å være med på dette fremover, sier Ragnhild til iGjerstad.no - Jeg brenner fortsatt for politikk og synes det er viktig at østregionen også får et talerør inn i det nye fylket, sier den aktive pensjonisten. 

 

Flere saker

Eikelands Verk

Aktivitetsdager på Eikelands Verk

Ordførerkandidatene Halvard Skaaland (Frp), Inger Løite (Ap), Steinar Pedersen (H), Gro Eskeland (Sp) og Tone Strat (KrF) imponerte med god kakekunst.

Tone Strat vant "Kakebakekrigen"

Zainab Yousefi holdt tale for dagen.

Sterk 17.maitale i Gjerstad

Det var folksomt på plassen utenfor Gjerstad skole i ettermiddag.

Bilder fra feiringen i Gjerstad

Fra årets 17.maitog i Gjerstad

Gratulerer med dagen!

Solås Solstudio åpner på Fiane 20. mai. Illustrasjonsbilde.

Solås Solstudio åpner 20. mai

Chris Medina kommer til Brokelandsheia 31. august

Chris Medina til Brokelandsheia

Leirduesti på Solem skytebane 25. mai