Høyreveteraner fra Aust- og Vest-Agder har stiftet Agder Senior Høyre. Ragnhild Løvdal fra Gjerstad skal representere østregionen av det nye fylket. Foto: Facebook.
Høyreveteraner fra Aust- og Vest-Agder har stiftet Agder Senior Høyre. Ragnhild Løvdal fra Gjerstad skal representere østregionen av det nye fylket. Foto: Facebook.

Ragnhild Løvdal valgt inn i styret i Agder Senior Høyre

Som en naturlig forberedelse til et felles Agder fra 2020 slås flere fylkesforeninger av ulikt slag sammen til en for hele Agder. 20. november ble Agder Senior Høyre stiftet.

Ragnhild Løvdal har i en årrekke vært aktiv i lokalforeningen i Gjerstad Høyre både i som lokallagsleder og som kommunestyrerepresentant i flere perioder. Selv om hun gikk ut av aktiv lokalpolitikk etter sist kommunevalg har hun fortsatt stort engasjement for politiske saker, og som politisk sirkushest har hun nå fått lukten av sagmugg igjen.

På stiftelsesmøtet i det nye Agder Senior Høyre ble Ragnhild valgt inn i styret, og skal være med på å fronte seniorpolitikk i landsdelen. Hun er valgt som kontaktperson for de fem østligste kommunene i det nye fylket, og vil dermed ha et spesielt fokus på å ivareta østregionens utfordringer, og komme med konstruktive innspill til aktive kommunepolitikere og fylkestingspolitikere.

Foran Høyres nominasjonsmøte til fylkestinget er Maiken Messel fra Arendal nominert til en sikker plass på vegne av Senior Høyre. 

- Det skal bli spennende å være med på dette fremover, sier Ragnhild til iGjerstad.no - Jeg brenner fortsatt for politikk og synes det er viktig at østregionen også får et talerør inn i det nye fylket, sier den aktive pensjonisten. 

 

Flere saker

Innredningen av Torbjørnshall er i full gang

Full aktivitet i Torbjørnshall

Dyrepasser i Den Lille Dyrehage, Bente Gjernes, imponerte med gode svar og et godt smil i gårsdagens direktesending på NRK.

Solide seertall etter Norge Nå fra Brokelandsheia

Kai Ove Sandåker og Jan Arild Horne er ikke særlig imponert over standarden på fylkesveg 74

- Nå må noe gjøres med denne veien!

Sveinung Haugstøyl var blant intervjuobjektene i kveldens direktesending.

God stemning i Norge Nå

Svein Jørund Githmark, Marcus Langmyr og Terje Terjesen vant lagskyting i Froland. Foto: Facebook.

Gjerstad JFF tok lag-gull i Froland

Gjerstad kommune gikk i pluss i 2018

Gjerstad kommune gikk i pluss i 2018

Tone Helene Strat er førstekandidat for KrF i Gjerstad.

Tone Helene Strat blir listetopp for KrF

Brokelandsheia sett fra lufta under Brokelandsheiadagene. Foto: Smeland Media

Norge Nå sender fra Brokelandsheia