Høyreveteraner fra Aust- og Vest-Agder har stiftet Agder Senior Høyre. Ragnhild Løvdal fra Gjerstad skal representere østregionen av det nye fylket. Foto: Facebook.
Høyreveteraner fra Aust- og Vest-Agder har stiftet Agder Senior Høyre. Ragnhild Løvdal fra Gjerstad skal representere østregionen av det nye fylket. Foto: Facebook.

Ragnhild Løvdal valgt inn i styret i Agder Senior Høyre

Som en naturlig forberedelse til et felles Agder fra 2020 slås flere fylkesforeninger av ulikt slag sammen til en for hele Agder. 20. november ble Agder Senior Høyre stiftet.

Ragnhild Løvdal har i en årrekke vært aktiv i lokalforeningen i Gjerstad Høyre både i som lokallagsleder og som kommunestyrerepresentant i flere perioder. Selv om hun gikk ut av aktiv lokalpolitikk etter sist kommunevalg har hun fortsatt stort engasjement for politiske saker, og som politisk sirkushest har hun nå fått lukten av sagmugg igjen.

På stiftelsesmøtet i det nye Agder Senior Høyre ble Ragnhild valgt inn i styret, og skal være med på å fronte seniorpolitikk i landsdelen. Hun er valgt som kontaktperson for de fem østligste kommunene i det nye fylket, og vil dermed ha et spesielt fokus på å ivareta østregionens utfordringer, og komme med konstruktive innspill til aktive kommunepolitikere og fylkestingspolitikere.

Foran Høyres nominasjonsmøte til fylkestinget er Maiken Messel fra Arendal nominert til en sikker plass på vegne av Senior Høyre. 

- Det skal bli spennende å være med på dette fremover, sier Ragnhild til iGjerstad.no - Jeg brenner fortsatt for politikk og synes det er viktig at østregionen også får et talerør inn i det nye fylket, sier den aktive pensjonisten. 

 

Flere saker

Dachsen Viking er hjemme i varmen igjen. Foto: Facebook.

Viking er kommet til rette igjen

Per Vetle Kals ble årets kuskechampion for stallansatte på Klosterskogen

Per Vetle Kals med championtittel på Klosterskogen

Ordfører Inger Løite stod for ettermiddagens snorklipping på Burger King Brokelandsheia

Ordføreren åpnet Burger King Brokelandsheia

God stemning på Gjerstad Høyres årsmøte

Kun få minutter etter at Burger King åpnet dørene onsdag var det kø til kassene

Burger King fikk mange gjester på generalprøven

Varaordføreren er fortsatt i Gjerstad, ikke på tur i utlandet som det kan se ut om i dagens mailutsendelse fra ham

Hacket e-postkontoen til varaordføreren

Ordfører Inger Løite. Arkivbilde

- Gjerstad kommune samarbeider med Nye Veier AS

Det er siste innspurt på Burger King før dørene åpner for publikum fredag kl. 10.00

Burger King på Brokelandsheia åpner fredag kl. 10.00