Ordfører Inger Løite stod for ettermiddagens snorklipping på Burger King Brokelandsheia
Ordfører Inger Løite stod for ettermiddagens snorklipping på Burger King Brokelandsheia

Ordføreren åpnet Burger King Brokelandsheia

Burger King Brokelandsheia inviterte torsdag ettermiddag en god del gjester til lukket åpningsfest før dørene åpner for publikum fredag.


Adm. direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik takket en rekke personer som har stått på for å få restauranten ferdig i tide.
Den kommende lederen av Burger King Brokelandsheia, Stine Marie Bentsen fikk med seg blomster og lykkeønskninger fra sjefen.

Her var bl.a. representanter for lokalt næringsliv, Gjerstad kommunen og flere andre samlet for å gjøre stas på den nye etableringen på Brokelandsheia. 

Burger-kjedens administrerende direktør Rune Sandvik stod for et stort blomsterdryss til alle som har bidratt til at Burger King restauranten hadde blitt klar til åpning på imponerende 11 uker fra første spadetak. Sandvik rettet også en stor takk til Gjerstad kommune for sin velvilje og imøtekommenhet i forkant.

Han kunne også fortelle at samtlige i organisasjonen var blitt tatt imot med åpne armer av alle lokale aktører på veien fram mot åpningen av Burger King Brokelandsheia. 

Sandvik overrakte også en blomsterhilsen til påtroppende leder av restauranten, Stine Marie Bentsen, som repliserte med takk for at kjeden hadde tro på henne, og at hun gledet seg til å komme i gang med å lede teamet sitt videre. 
 

Ordfører Inger Løite fikk æren av å klippe snora og erklære restauranten for åpnet. I sin tale fikk Burger King takk for valg av å velge Brokelandsheia som et av sine satsingsområder. - Etableringer som dette gir viktige arbeidsplasser, som betyr mye for Gjerstad og distriktet rundt oss, sa Løite blant annet.

Burger King fikk også skryt av ordføreren for å våge å satse på Brokelandhsheia selv om ikke den fremtidige E18 forbi er avklart. - Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at det blir slik som vi alle ønsker, sa ordføreren. 

Etter to dagers "unntaktstilstand" på restauranten, åpner den for ordentlig fredag kl. 10.00. Det er bare å ønske lykke til!
 

 

 

Flere saker

Østre Agder leverer et solid overskudd for 2018. Banksjef Nina Holte og markedssjef Jan Birger Stebekk kan smile hele veien til banken..:-) Arkivfoto.

Østre Agder Sparebank leverer knallresultat for 2018

Kevin Boine kommer til Brokelandsheiadagene

Kevin Boine til Brokelandsheia 31. august

Ordfører Inger Løite håper at så mange som mulig vil bruke sin stemmerett ved årets kommunevalg. Arkivfoto.

Listetoppene holder appeller på Brokelandsheia

Lars O. Østerholt fikk i dag utmerkelser for sin viktige innsats for Norge etter 2. verdenskrig.

Lars Olsen Østerholt hedret med forsvarsmedaljer

Moe Tyr tok årets tredje seier lørdag

Moe Tyr vant i V75 på lørdag

Gode prestasjoner i NM i Orkdal

Fartskontroll i Øvre Gjerstad i dag resulterte i 8 forenklede forelegg. Illustrasjonsfoto.

Ny fartskontroll på Gjerstadveien ga penger til statskassen

Slik foreslås den nye veitraséen fra Dørdal til Tvedestrand Slik foreslås den nye veitraséen fra Dørdal til Tvedestrand

Slik foreslås den nye veitraséen fra Dørdal til Tvedestrand