Ordfører Inger Løite stod for ettermiddagens snorklipping på Burger King Brokelandsheia
Ordfører Inger Løite stod for ettermiddagens snorklipping på Burger King Brokelandsheia

Ordføreren åpnet Burger King Brokelandsheia

Burger King Brokelandsheia inviterte torsdag ettermiddag en god del gjester til lukket åpningsfest før dørene åpner for publikum fredag.


Adm. direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik takket en rekke personer som har stått på for å få restauranten ferdig i tide.
Den kommende lederen av Burger King Brokelandsheia, Stine Marie Bentsen fikk med seg blomster og lykkeønskninger fra sjefen.

Her var bl.a. representanter for lokalt næringsliv, Gjerstad kommunen og flere andre samlet for å gjøre stas på den nye etableringen på Brokelandsheia. 

Burger-kjedens administrerende direktør Rune Sandvik stod for et stort blomsterdryss til alle som har bidratt til at Burger King restauranten hadde blitt klar til åpning på imponerende 11 uker fra første spadetak. Sandvik rettet også en stor takk til Gjerstad kommune for sin velvilje og imøtekommenhet i forkant.

Han kunne også fortelle at samtlige i organisasjonen var blitt tatt imot med åpne armer av alle lokale aktører på veien fram mot åpningen av Burger King Brokelandsheia. 

Sandvik overrakte også en blomsterhilsen til påtroppende leder av restauranten, Stine Marie Bentsen, som repliserte med takk for at kjeden hadde tro på henne, og at hun gledet seg til å komme i gang med å lede teamet sitt videre. 
 

Ordfører Inger Løite fikk æren av å klippe snora og erklære restauranten for åpnet. I sin tale fikk Burger King takk for valg av å velge Brokelandsheia som et av sine satsingsområder. - Etableringer som dette gir viktige arbeidsplasser, som betyr mye for Gjerstad og distriktet rundt oss, sa Løite blant annet.

Burger King fikk også skryt av ordføreren for å våge å satse på Brokelandhsheia selv om ikke den fremtidige E18 forbi er avklart. - Jeg skal i alle fall gjøre mitt for at det blir slik som vi alle ønsker, sa ordføreren. 

Etter to dagers "unntaktstilstand" på restauranten, åpner den for ordentlig fredag kl. 10.00. Det er bare å ønske lykke til!
 

 

 

Flere saker

Busstransport til Gjerstad LIVE (arkivbilde)

Festivalbuss for folk i øvrebygda

Tone Helene Strat er Kristelig folkepartis ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for KrF - Tone Helene Strat

Gro Eskeland er Senterpartiets ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for SP - Gro Eskeland

Syng med på alle de kjente Kim Larsen-slagernefra Østre Gasværk på fredag!

Syng med på Kim Larsen-hits fredag kveld!

Steinar Pedersen er Høyres ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for Høyre - Steinar Pedersen

Gjerstad Lions Club har loppemarked på Fiane

Gjerstad Lions Club har loppemarked på Fiane

Inger Løite og Steinar Pedersen stilte opp til debatt torsdag kveld.

H og AP enige om det meste i lokalpolitikken i Gjerstad

Tonehjulsværket spiller på Gjerstad LIVE lørdag 15. juni kl. 20.00

Busstilbud fra Valle til Gjerstad LIVE