Kommunen ønsker å bidra til hjelp for barn og unge i forbindelse med årets julehøytid. Illustrasjonsfoto.
Kommunen ønsker å bidra til hjelp for barn og unge i forbindelse med årets julehøytid. Illustrasjonsfoto.

Ønsker å støtte vanskeligstilte barn og unge til jul

Gjerstad kommune organiserer en tjeneste der man kan søke om støtte til en julegave eller to for dem som trenger dette mer enn andre. 

Følgende er sakset fra kommunens nettsider:

- Trenger dere en hjelpende hånd med en julegave eller to? Vårt fokus er å støtte barn og unge under 18 år. I Gjerstad er det mange som opplever en vanskelig tid når julen nærmer seg, og det kan bli ekstra tøft i en ellers presset økonomisk situasjon.

Mange i Gjerstad har lyst til å bidra til at dette skal bli en fin tid for alle her i bygda. Derfor har vi laget et skjema som du i samarbeid med kontaktperson kan fylle ut og levere. Dette behandles anonymt.

Gjerstad kommune har et prosjekt som går ut på å støtte den som føler de trenger en hjelpende hånd, med en julegave eller to. Vårt fokus er å støtte barn og unge under 18 år. Gjerstad kommune behandler alle forespørsler anonymt. Kontaktpersonen som fyller inn søknaden sammen med deg/dere vil vite hvem du er, men ingen andre vil vite hvem julegaveønskene tilhører.

Vi ber om at du (på vegne av barnet) eller barnet skriver ned en eller to ønsker i samarbeid med kontaktpersonen deres. Dere vil bli kontaktet når det er tid for henting av gaver. Ønsker du å registrere et søknadskjema? Da tar du kontakt med en av personene nedenfor. Du velger selv den som føles mest naturlig for deg/dere å ta kontakt med. Frist for innlevering av skjema er 25 november.
 

Dersom du har spørsmål eller lurer på noe, kan du snakke med din kontaktperson, eller ta kontakt med prosjektkoordinator.

Flere saker

Eikelands Verk

Aktivitetsdager på Eikelands Verk

Ordførerkandidatene Halvard Skaaland (Frp), Inger Løite (Ap), Steinar Pedersen (H), Gro Eskeland (Sp) og Tone Strat (KrF) imponerte med god kakekunst.

Tone Strat vant "Kakebakekrigen"

Zainab Yousefi holdt tale for dagen.

Sterk 17.maitale i Gjerstad

Det var folksomt på plassen utenfor Gjerstad skole i ettermiddag.

Bilder fra feiringen i Gjerstad

Fra årets 17.maitog i Gjerstad

Gratulerer med dagen!

Solås Solstudio åpner på Fiane 20. mai. Illustrasjonsbilde.

Solås Solstudio åpner 20. mai

Chris Medina kommer til Brokelandsheia 31. august

Chris Medina til Brokelandsheia

Leirduesti på Solem skytebane 25. mai