Camilla Grantham overtar etter Michel Esnault i Sørlandsporten Næringshage. Foto: Siri Brodersen /iRisør.no
Camilla Grantham overtar etter Michel Esnault i Sørlandsporten Næringshage. Foto: Siri Brodersen /iRisør.no

Ny leder i Sørlandsporten Næringshage vil utvide samarbeidet med Gjerstad

Camilla M. Grantham fra Tvedestrand har takket ja til stillingen som daglig leder i Sørlandsporten Næringshage, og begynner i jobben allerede 1. januar.

Etter å ha intervjuet seks kandidater til stillingen, falt til slutt styret i næringshagen ned på Camilla M. Grantham fra Tvedestrand som den beste kandidaten. Og hun takket ja. 

– Dette er veldig hyggelig, og det har neste vært litt rart å gå med denne nyheten inni meg de siste dagene. Så nå var det godt at boble sprakk, sier Grantham til iRisør.no.
 

For hele regionen
Sørlandsporten Næringshage har over tid jobbet hardt med å komme ut i hele østregionen. Når den nye daglige lederen kommer fra Tvedestrand, understrekes dette ytterligere. – Jeg tror absolutt dette er med på å understreke at Sørlandsporten Næringshage jobber for hele regionen. Dette er noe jeg ønsker å få fram at er viktig for meg videre. Dette handler om å styrke næringslivet i regionen. Grantham har allerede godt kjennskap til kommunene i hele østregionen. – Jeg kommer til å benytte anledningen til å styrke samarbeidet ut mot kommunene, sier hun.

 

Vil bli mer synlig
Det er innen kommunikasjon Camilla har sin faglige bakgrunn. Dette er kunnskap hun vil bruke aktivt i markedsføringen av næringshagen.  – Jeg har gjort mye annet også, men jeg vil selvsagt bruke det jeg kan innen kommunikasjon til å gjøre næringshagen enda mer kjent enn den er i dag. Kjennskapen til næringsliv har hun blant annet gjennom å drive et eget selskap sammen med Siri Brodersen. Dette er noe hun vil fortsette med også videre. – Men, det blir mer på siden av jobben i Sørlandsporten Næringshage. Jeg tror det er en styrke at jeg har en fot innenfor næringslivet også på denne måte.

 

Begynner halvt
Selv om Camilla M. Grantham begynner allerede 1. januar i lederstillingen i næringshagen, er det først fra 1. mars at hun er der i full stilling. Dette er en opptrapping hun selv synes er en god løsning. – De første månedene skal jeg jobbe parallelt med Michel Esnault. Det er veldig nyttig for meg å få overført hans kunnskap og erfaring. Så jeg får en fin start, noe som er bra. For det er mye å sette seg inn i, avslutter Grantham.

Besøk www.iRisør.no for flere saker fra vår naboby i vest.

Flere saker

Dachsen Viking er hjemme i varmen igjen. Foto: Facebook.

Viking er kommet til rette igjen

Per Vetle Kals ble årets kuskechampion for stallansatte på Klosterskogen

Per Vetle Kals med championtittel på Klosterskogen

Ordfører Inger Løite stod for ettermiddagens snorklipping på Burger King Brokelandsheia

Ordføreren åpnet Burger King Brokelandsheia

God stemning på Gjerstad Høyres årsmøte

Kun få minutter etter at Burger King åpnet dørene onsdag var det kø til kassene

Burger King fikk mange gjester på generalprøven

Varaordføreren er fortsatt i Gjerstad, ikke på tur i utlandet som det kan se ut om i dagens mailutsendelse fra ham

Hacket e-postkontoen til varaordføreren

Ordfører Inger Løite. Arkivbilde

- Gjerstad kommune samarbeider med Nye Veier AS

Det er siste innspurt på Burger King før dørene åpner for publikum fredag kl. 10.00

Burger King på Brokelandsheia åpner fredag kl. 10.00