Camilla Grantham overtar etter Michel Esnault i Sørlandsporten Næringshage. Foto: Siri Brodersen /iRisør.no
Camilla Grantham overtar etter Michel Esnault i Sørlandsporten Næringshage. Foto: Siri Brodersen /iRisør.no

Ny leder i Sørlandsporten Næringshage vil utvide samarbeidet med Gjerstad

Camilla M. Grantham fra Tvedestrand har takket ja til stillingen som daglig leder i Sørlandsporten Næringshage, og begynner i jobben allerede 1. januar.

Etter å ha intervjuet seks kandidater til stillingen, falt til slutt styret i næringshagen ned på Camilla M. Grantham fra Tvedestrand som den beste kandidaten. Og hun takket ja. 

– Dette er veldig hyggelig, og det har neste vært litt rart å gå med denne nyheten inni meg de siste dagene. Så nå var det godt at boble sprakk, sier Grantham til iRisør.no.
 

For hele regionen
Sørlandsporten Næringshage har over tid jobbet hardt med å komme ut i hele østregionen. Når den nye daglige lederen kommer fra Tvedestrand, understrekes dette ytterligere. – Jeg tror absolutt dette er med på å understreke at Sørlandsporten Næringshage jobber for hele regionen. Dette er noe jeg ønsker å få fram at er viktig for meg videre. Dette handler om å styrke næringslivet i regionen. Grantham har allerede godt kjennskap til kommunene i hele østregionen. – Jeg kommer til å benytte anledningen til å styrke samarbeidet ut mot kommunene, sier hun.

 

Vil bli mer synlig
Det er innen kommunikasjon Camilla har sin faglige bakgrunn. Dette er kunnskap hun vil bruke aktivt i markedsføringen av næringshagen.  – Jeg har gjort mye annet også, men jeg vil selvsagt bruke det jeg kan innen kommunikasjon til å gjøre næringshagen enda mer kjent enn den er i dag. Kjennskapen til næringsliv har hun blant annet gjennom å drive et eget selskap sammen med Siri Brodersen. Dette er noe hun vil fortsette med også videre. – Men, det blir mer på siden av jobben i Sørlandsporten Næringshage. Jeg tror det er en styrke at jeg har en fot innenfor næringslivet også på denne måte.

 

Begynner halvt
Selv om Camilla M. Grantham begynner allerede 1. januar i lederstillingen i næringshagen, er det først fra 1. mars at hun er der i full stilling. Dette er en opptrapping hun selv synes er en god løsning. – De første månedene skal jeg jobbe parallelt med Michel Esnault. Det er veldig nyttig for meg å få overført hans kunnskap og erfaring. Så jeg får en fin start, noe som er bra. For det er mye å sette seg inn i, avslutter Grantham.

Besøk www.iRisør.no for flere saker fra vår naboby i vest.

Flere saker

Elevene ved Gjerstad skole hadde grillfest for å markere slutten på skoleåret.

Siste skoleavslutning på Gjerstad skole

Opprop mot nedleggelse av Familiehuset

Ordfører Inger Løite

- Omorganisering og endringer i Familiehuset i Gjerstad

Ellen Bakke er tidligere ansatt i Familiehuset i Gjerstad

Nedleggelse av Familiehuset i Gjerstad

- Hastverks-nedleggelse av Familiehuset i Gjerstad gagner ingen

Staysman & Lazz under sin konsert fredag kveld

Gjerstad LIVE legges ned

Gro Eskeland er Senterpartiets ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for SP - Gro Eskeland

Tone Helene Strat er Kristelig folkepartis ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for KrF - Tone Helene Strat