Kristian Aasbø tok gull i LM i rulleskiskyting søndag. Foto: GIL
Kristian Aasbø tok gull i LM i rulleskiskyting søndag. Foto: GIL

Kristian Aasbø tok LM-gull

Gjerstads skiskyttere fikk med seg en gull og to bronse hjem fra landsdelsmesterskapet i rulleskiskyting i Vennesla denne helgen

Sandripheia er ett flott nytt skiskytteranlegg i Vennesla, med flotte løyper og her vil det nok bli arrangert mange skiskytterrenn i årene som kommer.

Gjerstad IL hadde 5 løpere som deltok denne helgen.

Lørdag var det fellesstart som sto på programmet. På fellesstart er det 2 skytinger for alle til og med 16 år, mens i fra 17 år og oppover er det 4 skytinger. 2 liggende og 2 stående skytinger. Endre De Bartolo gikk inn til 7.plass med 5 treff i G 15 år. Håvard S. Winterkjær, som gikk sin første ordinære konkurranse som juniorløper i M 17 år, gjorde sakene veldig bra og fikk bronse med 13 treff.  Lars De Bartolo fikk 6 plass med 11 treff i M 19 år. Kristian Aasbø som i år går i klassen M 20-22, fikk en 4 plass med 14 treff.

 

Søndag var det sprint, og da har alle to skytinger. Anne Eskeland går i år i J 11 år, og hun skyter nå på liten blink, og da klarte hun å få ned 5 blinker. Flott løp av Anne. Endre gikk en flott sprint, og med 6 treff ble han nr.4. Håvard gikk en god sprint , og med 7 treff så fikk han en ny bronse. Lars skjøt 9 treff og lå lenge godt med, men så ble det litt tungt på siste runden, og han endte som nr.4. Kristian hadde 7 treff, og gikk ut fra siste skyting 16.sekunder bak nr.2, men med en knall avslutning så klarte han å vinne med 2 sekunder.

 

Skiskyttergruppa i GIL

Hege Aasbø

Flere saker

King's Mansion på Brokelandsheia ser ut til å bli en realitet i 2021.

Et stort skritt nærmere The King's Mansion på Brokelandsheia!

Ånon Flåta i sesongåpningen på Sjusjøen i helga. Foto: GIL

Ånon fikk prøve seg mot verdens beste på Sjusjøen

Kommunestyret skal torsdag vedta skolerutene for Abel skole fram til og med våren 2022.

Her er forslaget til skoleruter for de neste to årene

Varaordfører Steinar Pedersen foreslås som ny leder av næringsutvalget i kommunen.

Disse foreslås valgt til ulike råd, nemnder og utvalg.

Kommunestyret i Gjerstad skal torsdag avgjøre om man skal si ja eller nei til 10 nye flyktninger i 2020. Illustrasjonsbilde.

Gjerstad anmodes om å ta imot 10 nye flyktninger i 2020

Her er årets Movembergjeng: F.v. Marit Presthagen, Preben Kobro, Anne Grethe Haugholt, Kim André Larsen, Cassandra Andreassen, Tor Arne Brendalsmo, Sigrid Veronica Ludvigsen, Olav Magne Brekka, Ann Lisbeth Bråten Røed, Knut Magnar Nilsen, Tone Åkre Dalen, Per Tellefsdal Sunde.

I god rute til Movemberkonserten på lørdag

Alle barn i Gjerstad inviteres med på gratis juleverksted 1. desember.

Kiwanis Club Gjerstad inviterer til juleverksted

Vassendgutane til Gjerstad LIVE 2020

Vassendgutane til Gjerstad LIVE 2020