Gro Eskeland er Senterpartiets ordførerkandidat i Gjerstad.
Gro Eskeland er Senterpartiets ordførerkandidat i Gjerstad.

- Er ja det samme som nei?

- Senterpartiet sier klart at Gjerstad skal bestå som egen kommune. Det er vårt grunnleggende standpunkt.
// Gro Eskeland, ordførerkandidat for Gjerstad Senterparti

Styret i Gjerstad Arbeiderparti ved Inger Løite har lest programmet til Gjerstad Senterparti. Det burde de gjøre oftere, for der er det mye godt å hente. Men denne gangen har det gått helt feil. AP sammenligner programpostene om kommunesammenslåing til Arbeiderpartiet og Senterpartiet, og har funnet ut at det ikke er noen «vesentlig forskjell».

 

Arbeiderpartiet sier i sitt program at kommunesammenslåing skal skje på frivillig basis, og at sammenslåing med Arendal er uaktuelt. Sammenslåing med kommunene øst i Agder kan være en mulig løsning. Og hvordan vil Arbeiderpartiet stille seg dersom en slik frivillig løsning kommer på tale? Det sier de ikke noe om. Men ettersom de ser en mulig løsning, kan fort svaret bli ja.

 

Senterpartiet sier klart at Gjerstad skal bestå som egen kommune. Det er vårt grunnleggende standpunkt. Når vi som ansvarlig parti må ta et lite forbehold, så gjelder det bare dersom vi blir tvunget til det. Forskjellen mellom Arbeiderpartiet og Senterpartiet i denne saken er etter mitt skjønn vesentlig. Det er forskjell på å si nei, med forbehold dersom det blir tvang, og si ja til en frivillig sammenslåing og peke på en mulig konstellasjon.

 

Jeg vil også minne AP om at i forrige runde anbefalte Inger kommunesammenslåing med Arendal. Og da den nye Nav-reformen nylig var oppe politisk stemte AP for et større samarbeid med Arendal inkludert.

 

Til sist vil jeg oppfordre alle til å møte opp ved valget og gi sin stemme. La oss få en hyggelig deltagerprosent i Gjerstad i år! Godt valg!

 

 

Gro Eskeland
ordførerkandidat for Gjerstad Senterparti

Flere saker

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

- Stoppmønsteret på Sørlandsbanen må bevares

Hannah Lunden og ordfører Inger Løite var med på diskusjonen sammen med helseminister Bent Høie i kveldens utgave av "Debatten". Skjermdump: NRK

BPA-ordningen praktiseres ulikt over hele landet

Hannah og Harald Lunden fra tidligere innslag i «God Morgen Norge» Skjermdump: TV2

Hannah i «Debatten» på NRK i kveld

Slukket branntilløp i Gjerstad

Hallvard Flatland kommer til Brokelandsheiadagene søndag 30. august.

Casino Show med Hallvard Flatland på Brokelandsheia

The Other Band tar turen fra Vegårshei til Gjerstad 6. mars. Foto: Facebook.

The Other Band på Bankplassen

Lars De Bartolo viste gode takter under søndagens stafett i junior-NM på Dombås. Arkivfoto.

4.plass til Lars De Bartolo i junior-NM