Ordfører Inger Løite anbefales på det varmeste av partikollega på stortinget.
Ordfører Inger Løite anbefales på det varmeste av partikollega på stortinget.

- Inger - ein ogoskli god ordfører!

- Jeg heier heftig og begeistret på Gjerstad Arbeiderparti og Inger
// Tellef Inge Mørland, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet

Ikke alle kommuner er så heldige å ha en ordfører som Inger. Jeg har vært sammen med Inger i politikken i mange år, men ble først skikkelig kjent med henne i 2011. Da satt vi begge i Aust-Agder fylkesting.

Der lærte jeg at Inger kan være litt streng, når hun mener det trengs, og hun kan synes at saker som «regionalt program for leverandørutvikling» og «uttalelse til vesentlige vannforvaltningsspørsmål Vannregion Agder» er litt kjedelige. Da handelsplanen for Brokelandsheia skulle behandles, var hun imidlertid lys våken! Og hun fikk det akkurat som hun ville til slutt!

Jeg lærte også å kjenne ei dame med mye politisk klokskap og erfaring både fra lokalpolitikken og Stortinget. Men først og fremst ble jeg kjent med ei som oppriktig bryr seg om folk. I tillegg snakket hun seg stadig varm om alt som var flott med Gjerstad. Legger man sammen de to siste tingene, må det bety at hun bryr seg «ogoskli mykje» om folk fra Gjerstad.

Jeg tror aldri Inger drømte om et liv på Stortinget eller fylkespolitikken. Det er mer stas for henne å hjelpe folk heime i Gjerstad, enn å gå på stortingsmiddag hos kongen på slottet.

Inger er som et kinderegg! Du får tre ting på en gang! Hun kan det politiske håndverket, hun elsker bygda si og hun har et hjerte for folk. Derfor sikret hun også at en ny E18 fortsatt skal gå gjennom Brokelandsheia. Fordi hun vet hvordan hun skal jobbe for å få gjennomslag i politiske saker, hun setter kommunen sin først og hun har bygd seg et politisk nettverk som gir gjennomslag til glede for hele Gjerstad. Slik løfter hun distriktskommunenes interesser, og slik bidrar hun til både næringsutvikling og bosetting i egen kommune!

Inger er sikkert ikke den som har lovet mest gjennom valgkampen i Gjerstad kommune, men hun leverer, og ingen trenger å være i tvil om at hun står på i jobben som ordfører. I de årene jeg har kjent Inger, har jeg fått stor respekt for politikeren Inger, men jeg setter enda større pris på mennesket Inger.

Etter å ha sett litt for mange tv-debatter i denne valgkampen der politikere ender opp med å rope i munnen på hverandre og lar taktikkeriet styre, er jeg overbevist om at politikken trenger slike som Inger, som ikke glemmer at det først og fremst handler om å bry seg om hverandre.

Jeg heier heftig og begeistret på Gjerstad Arbeiderparti og Inger. Det hjelper imidlertid lite for en utflytta kar fra Åmli som har bosatt seg i Arendal. For han kan ikke stemme i Gjerstad. Men om du også vil ha Inger som ordfører i Gjerstad kommune i fire nye år, da er det kun din stemme til henne og Arbeiderpartiet som kan sikre det! Godt valg!

Tellef Inge Mørland
stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet

 

Flere saker

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

Laurdagstankar frå ein gjerstubar

- Stoppmønsteret på Sørlandsbanen må bevares

Hannah Lunden og ordfører Inger Løite var med på diskusjonen sammen med helseminister Bent Høie i kveldens utgave av "Debatten". Skjermdump: NRK

BPA-ordningen praktiseres ulikt over hele landet

Hannah og Harald Lunden fra tidligere innslag i «God Morgen Norge» Skjermdump: TV2

Hannah i «Debatten» på NRK i kveld

Slukket branntilløp i Gjerstad

Hallvard Flatland kommer til Brokelandsheiadagene søndag 30. august.

Casino Show med Hallvard Flatland på Brokelandsheia

The Other Band tar turen fra Vegårshei til Gjerstad 6. mars. Foto: Facebook.

The Other Band på Bankplassen

Lars De Bartolo viste gode takter under søndagens stafett i junior-NM på Dombås. Arkivfoto.

4.plass til Lars De Bartolo i junior-NM