Fra Brokelandsheiadagene 2016. Foto. Smeland Media
Fra Brokelandsheiadagene 2016. Foto. Smeland Media

Flere nye utstillere til årets folkefest på heia

De siste forberedelsene gjøres nå før årets Brokelandsheiadager. I år kommer det ca. 40 nye utstillere på besøk


Torgrim Holte skal hypnotisere publikum under Brokelandsheiadagene i år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med ca. 3 uker til arr.start er er ca. 150 utstillere påmeldt til årets Brokelandsheiadager, og hovedgaten fra Sletta Bilberging til Stasjonen vil i år igjen fylles opp av ulike utstillere. I tillegg til programmet innenfor portene vil Lunds Tivoli bygge opp sin velfylte avdeling ved Den Lille Dyrehage, og plassen foran Bjordammen Byggsenter vil fylles opp av veterankjøretøy lørdag og søndag. 

Ca. nye 40 utstillere
Pr. i dag er det påmeldt ca. 40 utstillere som aldri har vært på besøk på Brokelandsheia tidligere. Dermed blir det igjen mange nye produkter og tilbud å benytte seg av. Som vanlig blir det et godt utvalg av matretter, både norske og internasjonale. For første gang får markedet besøk av en japansk utstiller, med sushi og andre japanske spesialiteter på menyen. Greske grillspyd blir muligens også en ny "hit" på Brokelandsheia i år.

Alt fra snøfresere til barneklær
Planlegger du å kjøpe ny snøfreser til kommende vintersesong kan Brokelandsheiadagene være stedet for de beste tilbudene. To leverandører med bredt utvalg av små og større maskiner stiller ut sine produkter til messepriser. Gode kjøp blir det sikkert også å få hos de nye utstillerne med barneklær, sølvsmykker, verktøy og ikke å forglemme den grønne boksen med rensekrem som igjen er tilbake på Brokelandsheia.

Variert underholdning
Fra hovedscenen blir det underholdning for de aller minste, for ungdom og for godt voksne. Alle med småbarn bør merke seg showet Alvin & Troll på fredag, de litt eldre kan nyte konsert med Sandra Lyng på lørdag, og for de godt voksne kommer Klonkalakara med gammeldansmuisikk som vil rykke i dansefoten. Som vanlig blir det flere konkurranser der publikum kan vinne store premier i løpet av helgen. Lørdag kveld spiller Staut i festivalteltet, med drangedalsbandet Ramblers som suport.

Spektakulært hypnoseshow
Spesielt knytter det seg spenning til hypnoseshowene med Torgrim Holte, som har hatt en fantastisk sommer rundt på lignende festivaler etter sukses på VGTVs "Spårtsklubben". Både 8. og 9. september skal noen av publikum bli hypnotisert til å gjøre ting de vanligvis ikke gjør. Det er bare å lade opp batteriene på mobiltelefonene, de som kommer opp på scenen vil ganske sikkert se bevis på hva de har vært med på.

Se fullstendig program for årets Brokelandsheiadager HER
 

 

 

Flere saker

Ann-Kristine Øverland står bak grytene i den nye cateringsatsingen hos Durapart på Vinterkjær

Durapart tilbyr catering og firmamat

Torgrim Holte kommer tilbake til Brokelandsheiadagene!

Torgrim Holte kommer tilbake til Brokelandsheia

Isak Knutsen, 16 år, fra Tromøya, er kåret til Nordens beste friluftsblogger.

Foredrag for alle frilufts-interesserte

Det finnes mange fine biler på Cuba

Reisebrev fra familien Ausland

Innbyggerne i Gjerstad kan se frem til lavere eiendomsskatt.

Eiendomsskatten reduseres med 5,6 millioner i Gjerstad

Kjell Trygve Grunnsvoll vil gjøre et nytt forsøk på å bli ordfører i Gjerstad

Her er Senterpartiets valgliste i Gjerstad

Ordfører Inger Løite tenker likevel kke å slippe taket i ordførerklubba

Inger gir seg ikke likevel

Ordfører Inger Løite

Ordførerens uke 3