Fra Brokelandsheiadagene 2016. Foto. Smeland Media
Fra Brokelandsheiadagene 2016. Foto. Smeland Media

Flere nye utstillere til årets folkefest på heia

De siste forberedelsene gjøres nå før årets Brokelandsheiadager. I år kommer det ca. 40 nye utstillere på besøk


Torgrim Holte skal hypnotisere publikum under Brokelandsheiadagene i år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med ca. 3 uker til arr.start er er ca. 150 utstillere påmeldt til årets Brokelandsheiadager, og hovedgaten fra Sletta Bilberging til Stasjonen vil i år igjen fylles opp av ulike utstillere. I tillegg til programmet innenfor portene vil Lunds Tivoli bygge opp sin velfylte avdeling ved Den Lille Dyrehage, og plassen foran Bjordammen Byggsenter vil fylles opp av veterankjøretøy lørdag og søndag. 

Ca. nye 40 utstillere
Pr. i dag er det påmeldt ca. 40 utstillere som aldri har vært på besøk på Brokelandsheia tidligere. Dermed blir det igjen mange nye produkter og tilbud å benytte seg av. Som vanlig blir det et godt utvalg av matretter, både norske og internasjonale. For første gang får markedet besøk av en japansk utstiller, med sushi og andre japanske spesialiteter på menyen. Greske grillspyd blir muligens også en ny "hit" på Brokelandsheia i år.

Alt fra snøfresere til barneklær
Planlegger du å kjøpe ny snøfreser til kommende vintersesong kan Brokelandsheiadagene være stedet for de beste tilbudene. To leverandører med bredt utvalg av små og større maskiner stiller ut sine produkter til messepriser. Gode kjøp blir det sikkert også å få hos de nye utstillerne med barneklær, sølvsmykker, verktøy og ikke å forglemme den grønne boksen med rensekrem som igjen er tilbake på Brokelandsheia.

Variert underholdning
Fra hovedscenen blir det underholdning for de aller minste, for ungdom og for godt voksne. Alle med småbarn bør merke seg showet Alvin & Troll på fredag, de litt eldre kan nyte konsert med Sandra Lyng på lørdag, og for de godt voksne kommer Klonkalakara med gammeldansmuisikk som vil rykke i dansefoten. Som vanlig blir det flere konkurranser der publikum kan vinne store premier i løpet av helgen. Lørdag kveld spiller Staut i festivalteltet, med drangedalsbandet Ramblers som suport.

Spektakulært hypnoseshow
Spesielt knytter det seg spenning til hypnoseshowene med Torgrim Holte, som har hatt en fantastisk sommer rundt på lignende festivaler etter sukses på VGTVs "Spårtsklubben". Både 8. og 9. september skal noen av publikum bli hypnotisert til å gjøre ting de vanligvis ikke gjør. Det er bare å lade opp batteriene på mobiltelefonene, de som kommer opp på scenen vil ganske sikkert se bevis på hva de har vært med på.

Se fullstendig program for årets Brokelandsheiadager HER
 

 

 

Flere saker

Utstillere viser stor interesse for å delta på Brokelandsheiadagene i år.

Det er fullbooket på Brokelandsheia i år

Circle K-innehaver Dag Øygarden utvider tilbudet på Brokelandsheia. Bildet er fra åpningen av Circle K Brokelandsheia i 2016.

Circle K på Brokelandsheia blir døgnåpen fra 1. juli

Tore Solstad ønsker velkommen til årets påskehandel.

Tore & Co. er klar for påsketrafikken

Fiberkabel blir tilgjengelig for mange husstander i øvrebygda. Illustrasjonsbilde

Flere husstander i Øvre Gjerstad kan nå få fibertilkobling

Illustrasjonsfoto.

Positive tall fra NAV i Gjerstad

Thor Hushovd ga Magnus Sørbø nyttige tips foran brosteinsrittet i Frankrike. Foto: Lars H. Doksæter.

Magnus fikk hjelp av Thor Hushovd før Paris-Roubaix

Ordføreren tar påskeferie

Steinar Pedersen er Høyres ordførerkandidat ved årets kommunevalg i Gjerstad.

- Gjerstad trenger flere arbeidsplasser!