Håkon Vefald mottok på vegne av organisasjonen Norge-Moldova heder og ære fra Moldovas innenriksminister. Foto: Facebook.
Håkon Vefald mottok på vegne av organisasjonen Norge-Moldova heder og ære fra Moldovas innenriksminister. Foto: Facebook.

Fikk honnør fra regjeringen i Moldova

Organisasjonen Norge-Moldova har gjennom mange år bidratt med humanitært arbeid til vanskeligstilte i Moldova. I går fikk organiasjonen velfortjent anerkjennelse fra regjeringshold.

Håkon Vefald, som representerte organisasjonen under gårsdagens begivenhet i Moldovas innenriksdepartement uttaler følgende på sine Facebooksider:

- Det var ei stor ære å bli invitert til Innenriksdepartementet i dag. Der vanket det både mange takkeord for det organisasjonen Norge-Moldova har gjort og gjør i Moldova, og et diplom fra Innenriksministeren!  Både alle takkeordene og diplomet var selvsagt en anerkjennelse og takk til alle i organisasjonen som har gjort og gjør dette arbeidet mulig!

Det er selvsagt en glede at det arbeidet vi gjør for de mest trengende i Moldova blir lagt merke til og satt pris på av de øverste sentrale myndighetene, sier Håkon Vefald.

 

Flere saker

Bane Nor foreslår å utsette bygging av Grenlandsbanen med ni år.

Bane Nor vil utsette bygging av Grenlandsbanen

Katten Peder forsvant i området rundt Kamperhaug tidligere i dag,

Har du sett noe til katten Peder?

Endre De Bartolo, Håvard S. Winterkjær og Lars De Bartolo kunne stolt vise frem medaljefangsten etter helgens landsdelsmesterskap i Sirdal

Reiste hjem med 3 gull og en bronse fra LM i Sirdal

Distriktsvennlig bachelorprogram i sykepleie

Kai Egil Berntsen, Svein Jørund Githmark og Marcus Langmyr tok de tre første plassene i kampen om stevnets beste skytter.

Dobbelt til Gjerstad JFF i Frolandskarusellen

Arcturus på turné i Sør-Amerika neste uke

Arcturus på turné i Sør-Amerika neste uke

Gjerstad kommune leverte et resultat for 2017 på 2,75%, som er 1% over generell anbefaling for god kommuneøkonomi.

Gjerstad kommune gikk med 7,7 mill. i overskudd i 2017

Politiet har nå frigitt navnet på mannen som omkom i onsdagens arbeidsulykke i Gjerstad

Politiet frigir navnet på den omkomne etter arbeidsulykken i Gjerstad