Håkon Vefald mottok på vegne av organisasjonen Norge-Moldova heder og ære fra Moldovas innenriksminister. Foto: Facebook.
Håkon Vefald mottok på vegne av organisasjonen Norge-Moldova heder og ære fra Moldovas innenriksminister. Foto: Facebook.

Fikk honnør fra regjeringen i Moldova

Organisasjonen Norge-Moldova har gjennom mange år bidratt med humanitært arbeid til vanskeligstilte i Moldova. I går fikk organiasjonen velfortjent anerkjennelse fra regjeringshold.

Håkon Vefald, som representerte organisasjonen under gårsdagens begivenhet i Moldovas innenriksdepartement uttaler følgende på sine Facebooksider:

- Det var ei stor ære å bli invitert til Innenriksdepartementet i dag. Der vanket det både mange takkeord for det organisasjonen Norge-Moldova har gjort og gjør i Moldova, og et diplom fra Innenriksministeren!  Både alle takkeordene og diplomet var selvsagt en anerkjennelse og takk til alle i organisasjonen som har gjort og gjør dette arbeidet mulig!

Det er selvsagt en glede at det arbeidet vi gjør for de mest trengende i Moldova blir lagt merke til og satt pris på av de øverste sentrale myndighetene, sier Håkon Vefald.

 

Flere saker

Varaordfører Knut Erik Ulltveit ledet TV-aksjonen i Gjerstad i ettermiddag. Foto: Gjerstad kommune.

Resultatet fra Gjerstad er klart

Ordfører Inger Løite

Ordførerens uke 43

Brannvesenet skal brenne ned et hus på Brokelandsheia på lørdag. Illustrasjonsvbilde.

Ønsker du brannvesenets hjelp til en brannøvelse? Prislapp: 40 000,-

Avtalen i boks! Odvar Eikeland fra Gjerstad skyttarlag og Kjell Trygve Grunnsvoll fra Gjerstad JFF er enige.

Gjerstad JFF overtar all drift og vedlikehold av Solem skytebane

Spillkveld på biblioteket for barn over 10 år

Bård Nylund kan treffes på biblioteket i Gjerstad på mandag. Her med medforfatter Anette Trettebergstruen i forbindelse med lanseringen av boka "HOMO" tidligere i år.

Gay på landet

Har du noe du vil bli kvitt i bytte mot noe annet? Da er Lunden grendehus stedet, og 4. november datoen du bør merke deg.

Bli med på byttedag på Lunden grendehus

Fra AbelSeminaret 2017. Foto: Abel ungdomsskole

Formannskapet sa nei til ytterligere tilskudd til AbelSeminaret