Atle Antonsen spiller hele 11 roller i den nye "Norske Byggeklosser" som snart har premiere
Atle Antonsen spiller hele 11 roller i den nye "Norske Byggeklosser" som snart har premiere

Estate Media satser på filmbransjen

Trond Valle har mange baller i lufta. Nå har firmaet hans, Estate Media AS, kjøpt produktplassering og er co-produsent i en ny norsk spillefilm som snart er premiereklar.

Nå kommer det nemlig en oppfølger av den legendariske komedien Norske Byggeklosser fra 1972. Denne gang med Atle Antonsen, Anders Baasmo Christiansen, Ine Jansen og Anne Marit Jacobsen i hovedrollene. Også denne gang er det en komedie, der det meste som kan gå galt gjør nettopp det.

Trond Valle & Co er med i produksjonen som co-produsent og sponsor med produktreklame i filmen.

- Det hele begynte med at jeg traff produsenten av Norske byggeklosser på filmfestivalen i Cannes. Estate Media AS er et fullservice mediehus for eiendomsbransjen, og eier i tillegg reklamebyrået Blake.  Vi jobber bare med nisjen eiendom og har hele eiendomsbransjen som kunder. Jeg trodde umiddelbart på dette kunne bli en morsom film og tenkte at endelig kommer det en film som treffer vår bransje. Jeg tror at dette kan gi oss ekstra oppmerksomhet, og vi har derfor investert i produktplassering av Estate Magasin i filmen, med enerett til å bruke denne i markedsføring ovenfor eiendomsbransjen.

SE TEASER TIL FILMEN HER:  https://www.filmweb.no/film/article1322959.ece

Inviterer eiendomsbransjen til førpremiere
Etter hvert ble prosjektet større og vi gikk I samarbeid med 4Service, Kirkestuen, Stor-Oslo Eiendom, Akershus Eiendom og advokatfirmaet Selmer og satset enda mer. 13. Februar har vi invitert over 400 personer på Vika kino til en egen eksklusiv forhåndspremiere på filmen for gode kunder og samarbeidspartnere av Estate Media. Etter filmen skal vi ha premierefest for eiendomsbransjen på Røverstaden som er nye stedet til Jan Vardøen som åpner i disse dager.

 

Forhåndspremieren er bare en av veldig mange markedsaktiviteter. Vi har stor tro på denne filmen og at dette blir en suksess. Ideen er å er å låne varme av filmsuksessen og få dette til å vare så lenge som mulig. Markedsføring ovenfor eiendomsbransjen av Norske byggeklosser med partnere vil forgå i Estate Medias egne medier og konferanser. Markedsaktivitetene vil starte fra neste uke og utover våren og høsten, sier Valle.

 

- Dette er en annerledes måte å markedsføre seg på, og jeg både håper og tror vi  blir husket for et slikt stunt som dette. Jeg har sett filmen, den er fantastisk morsom og jeg gleder meg til at alle i eiendomsbransjen får se den, sier en energisk Trond Valle.  -  Atle Antonsen spiller 11 ulike karakterer og er utrolig vittig. Ine Jansen og Anders Baasmo spiller også helt fantastiske karakterer. Vi har fått være med bak kamera, sett opptak og føler oss veldig inkludert. Jeg synes prosjektet har vært veldig interessant og ser ikke bort fra at det er ikke siste gang vi er inne i et filmprosjekt.

 

Estate med nyheter på video
- Vi begynner selv med nyheter i videoformat, Estate PLAY. Vi skal også lansere et nytt videokonsept, og dette er nå under planlegging. Det blir vel kanskje det nærmeste vi kommer film, og vi gleder oss til dette er klart for lansering, forhåpentligvis i løpet av mars måned. Det er ellers bare noen dager siden vi publiserte vår første videosak, avslutter Trond Valle.
 

Flere saker

Det er nå stor skogbrannfare i hele landsdelen

Stor skogbrannfare i Gjerstad

De utenlandske gjestene har fått lært seg litt av hvert denne uka. Her fra Holmen gård med Per Urfjell som lærer bort knivkunster.

Erasmus+uke på Gjerstad skole

Monstertrucker inntar Brokelandsheia til helgen

Monstertruck-show på Brokelandsheia til helgen

Biblioteket i Gjerstad er nå tilgjengelig døgnet rundt, hele året.

Nå kan du låne og levere bøker på biblioteket til alle døgnets tider

Ei 17.mai-historie frå Gjerstad

Ei 17.mai-historie frå Gjerstad

Forfatteren Guttorm Eskild Jensen kommer til Abelsenteret førstkommende onsdag

Nytt foredrag på Abelsenteret

Elisabeth Aspesæter og Bjørn Urfjell var blant de mange som hygget seg under årets feiring av nasjonaldagen i Gjerstad

Se bilder fra 17.mai-feiringen på Gjerstad skole

17.mai-toget på vei til Gjerstadheimen

Gratulerer med dagen!