Entrecôte med kantarellsaus
Entrecôte med kantarellsaus

Entrecôte med kantarellsaus

Aina har vært på skogstur og funnet skogensgull i vanvittige mengder - er det rart jeg elsker høsten!?

La soppen svette i tørr panne, hell vannet over i en kopp (brukes senere) salt og pepre etter smak. Ha i en god dæsj med kalvefond/viltfond og tilsett godt med fløte. Sil av soppen og kok fløten sammen med vannet fra soppen til ønsket tykkelse. Tilsett soppen på slutten av koketiden.

Stek entrecôte ca 3 minutter( avhenger av tykkelsen) på hver side og la kjøttet hvile i minimum 5 minutter.

Kok ønskede grønnsaker og nyt!

Pssst; dødsgodt med hjemmelaget ripsgele til :)

En god spanjol med god tanninstruktur og godt fatpreg komplimenterer retten bra!

Jeg kan også anbefale en norsk sider på eple med litt maltpreg :)

Kos dere på Brokelandsheiadagene ☀☀☀

Flere saker

Siri Bjellerås har startet sin egen honningproduksjon på Ulltveit Gård i Gjerstad.

Lokal honning til salgs på Bankplassen Kaffe og Skroll

Evie Katrine Lønne i Gamlestaua i Egddalen. Foto: Privat.

Fikk 59000 til restaurering av Gamlestaua i Egddalen

Steinar Bergstøl Andersen. Foto: Vest-Agder fylkeskommune.

- Vi vil gjøre Agder mer attraktivt!

Kontorstolkonkurransen under Brokelandsheiadagene kan fort bli en lønnsom affære. Illustrasjonsfoto.

Kontorstolrace kan ta deg til Bali

Stea i Egddalen fremstår nå som en av bygdas fineste badeplasser, etter stor innsats fra ildsjeler i nabolaget.

Flotte badeforhold i øvrebygda

Det er ikke noe å si på utstikten i Enghola boligfelt. Foto: Ole A. Løite.

Selger de to første tomtene til halv pris

Moe Tyr var helt suveren på Jarlsberg i ettermiddag.

Moe Tyr uten konkurranse på Jarlsberg

Gjerstads deltakere traff på tre eliteløpere i Kristiansand fredag kveld. Foto: Ånon Ausland.

Fire gjersdølinger er klare for skifestival i Kr.sand lørdag