Entrecôte med kantarellsaus
Entrecôte med kantarellsaus

Entrecôte med kantarellsaus

Aina har vært på skogstur og funnet skogensgull i vanvittige mengder - er det rart jeg elsker høsten!?

La soppen svette i tørr panne, hell vannet over i en kopp (brukes senere) salt og pepre etter smak. Ha i en god dæsj med kalvefond/viltfond og tilsett godt med fløte. Sil av soppen og kok fløten sammen med vannet fra soppen til ønsket tykkelse. Tilsett soppen på slutten av koketiden.

Stek entrecôte ca 3 minutter( avhenger av tykkelsen) på hver side og la kjøttet hvile i minimum 5 minutter.

Kok ønskede grønnsaker og nyt!

Pssst; dødsgodt med hjemmelaget ripsgele til :)

En god spanjol med god tanninstruktur og godt fatpreg komplimenterer retten bra!

Jeg kan også anbefale en norsk sider på eple med litt maltpreg :)

Kos dere på Brokelandsheiadagene ☀☀☀

Flere saker

Velger man 4H-prosjektoppgaven "Natur" kan man glede seg til mye moro ute i skog og mark.

Nytt år i 4H - en klubb for hele kommunen

Viktig kurs for jegere i Gjerstad

Her er gjengen fra Gjerstad ved kongestatuen i Holmenkollen. Foto: Ånon Ausland.

Søndagens resultater i Oslo skifestival

Det er folksomt i Holmenkollen under Oslo skifestival

Resultater fra Oslo skifestival 2020

Det er folksomt under Brokelandsheiadagene. Her fra markedet i 2019.

Nær fullbooket på Brokelandsheia

Åse Johnsen Trydal i RTA. Foto: Marcus Aanonsen / iRisør.no

Gjør søppeltømmingen lettere med ny app

Endre De Bartolo tok en flott 2. plass i søndagens sprintrenn. Foto: GIL

Helgens resultater i skiskyting

Den nye E18 vil spare tid, men dette har sin pris for bilistene.

Gjersdølinger må betale bompenger i øst og vest