Entrecôte med kantarellsaus
Entrecôte med kantarellsaus

Entrecôte med kantarellsaus

Aina har vært på skogstur og funnet skogensgull i vanvittige mengder - er det rart jeg elsker høsten!?

La soppen svette i tørr panne, hell vannet over i en kopp (brukes senere) salt og pepre etter smak. Ha i en god dæsj med kalvefond/viltfond og tilsett godt med fløte. Sil av soppen og kok fløten sammen med vannet fra soppen til ønsket tykkelse. Tilsett soppen på slutten av koketiden.

Stek entrecôte ca 3 minutter( avhenger av tykkelsen) på hver side og la kjøttet hvile i minimum 5 minutter.

Kok ønskede grønnsaker og nyt!

Pssst; dødsgodt med hjemmelaget ripsgele til :)

En god spanjol med god tanninstruktur og godt fatpreg komplimenterer retten bra!

Jeg kan også anbefale en norsk sider på eple med litt maltpreg :)

Kos dere på Brokelandsheiadagene ☀☀☀

Flere saker

Banksjef Nina Holte, ordfører Inger Løite og tidl. styreleder i Gjerstad Sparebank, Jan Kenneth De Bartolo

Østre Agder Sparebank gir 1 million til flerbrukshallen

Torgrim Landsverk og kona Nancy Ciancio ga bort halve prisbeløpet til kommunen. Foto: Astrid H. Bråten, Gjerstad kommune

Ga halve prisen videre til kommunen

Torgrim Landsverk og fylkesordfører Gro Bråten

Torgrim og Nancy fikk fylkeskommunens bygningsvernpris

Skytebanen på Solem er åpen igjen

Klart for skyting på Solem skytebane igjen

Postgirobygget leverte varene på Gjerstad LIVE. Allsangen runget over Brokelandsheia

God stemning på Gjerstad LIVE

Både mor og barn i kengurufamilien så ut til å trives i sine nye omgivelser ute i naturen på Brokelandsheia

Kenguruene for første gang ute i det fri

Tellef Inge Mørland, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Aust-Agder

Sammenkobling i det blå?

Gi ditt innspill til ny E18 gjennom Gjerstad innen 15. juni