Circle K-innehaver Dag Øygarden utvider tilbudet på Brokelandsheia. Bildet er fra åpningen av Circle K Brokelandsheia i 2016.
Circle K-innehaver Dag Øygarden utvider tilbudet på Brokelandsheia. Bildet er fra åpningen av Circle K Brokelandsheia i 2016.

Circle K på Brokelandsheia blir døgnåpen fra 1. juli

Fra og med 1. juli i år vil det bli to døgnåpne bensinstasjoner på Brokelandsheia.

Innehaver Dag Øygarden, som i dag driver Circle K-stasjoner på Brokelandsheia og i Fianesvingen i Tvedestrand, kommer til å gjøre omstruktureringer i bedriftene i forbindelse med omleggingen av E18 mellom Tvedestrand og Arendal til sommeren.

- Når ny E18 er på plass blir det ikke behov for to stasjoner i Fianesvingen slik som nå.  Jeg kommer til å beholde stasjonen som har vaskehall, dvs. den som i dag ligger i østlig retning. Denne vil betjene lokalmarkedet i Holt og omegn. Selv om de langveisfarende nok vil bruke den nye hovedveien, tror jeg at det lokale befolkningsgrunnlaget er stort nok til at det er forsvarlig å drive en av stasjonene videre, sier Øygarden.

 

Døgnåpent på Brokelandsheia
Samtidig med at den nye E18-strekningen mellom Tvedestrand og Arendal åpnes vil Circle K-stasjonen på Brokelandsheia bli døgnåpen. 

- Vi har allerede åpent her fra grytidlig om morgenen, så de ekstra timene for å gjøre stasjonen døgnåpent vil vi kunne klare å få til på en grei måte, nå som det blir endringer i Tvedestrand, sier Øygarden. Etter at det nå ser ut som at E18 vil gå forbi Brokelandsheia også fremover, vil vi øke satsingen her. I stille perioder på natten er det også mye vi kan gjøre for å forberede morgenen og resten av dagen hos oss.

Flere ladepunkter på Brokelandsheia
I forbindelse med at vi går over til døgnåpen stasjon på Brokelandsheia jobber vi nå med å få etablert en linje med den nyeste generasjonen hurtigladere for el-biler, som gjør at vi totalt sett kan være med på å redusere køene for lading i regionen. Brokelandsheia er for mange et naturlig sted å stoppe for lading av både kropp og bil, og nå blir altså dette tilbudet enda større enn før, sier Øygarden.

Stort frokostmarked 
- De siste årene har frokostmarkedet tatt seg opp betraktelig. Med bedre veier er det også flere som pendler over lengre strekninger. Dette slår også ut i økt marked for frokostkunder. Vi kan tilby ferske og sunne frokostalternativer hos oss, og vil i forbindelse med døgnåpen stasjon kunne gjøre dette tilbudet enda bedre. I tillegg til et stort utvalg av sunne nistepakker vil vi selvføgelig fortsatt ha både boller, hamburgere og pølser på menyen. Det får være opp til hver enkelt kunde å avgjøre hva som er det beste alternativet for dem, smiler Øygarden.

Optimistisk 
- Det er ikke til å unngå at valg av veitrasé forbi Brokelandsheia har vært spennende å følge med på. Når dette spørsmålet nå ser ut til å være avklart ser jeg positivt på fremtiden. Dette gjør nok også de aller fleste næringsdrivende på heia, avslutter Dag Øygarden. 

Flere saker

Kåre Dalane har skrevet en artikkel om Gunhild Morka i årets "Før i tida".

"Før i tida" lanseres 17. november

Geirr Lystrup er en av landets mest kjente visesangere. Nå kommer han på besøk til Gjerstad folkebibliotek.

Geirr Lystrup til Gjerstad onsdag 13. november

Brannvesenet er  i gang med slukking av boligbrann på Sundebru. Illustrasjonsbilde

Boligbrann på Sundebru

Viktig møte for foreldre og foresatte

Ann-Kristine Øverland og Gro Sleire inviterer til Danske dager 20.-24. november "Hos Gro" i Kragerø.

Gjersdøling i gang med catering "Hos Gro" i Kragerø

Lindesnes Trekkspillklubb kommer på nytt besøk til Brokelandsheiadagene neste år.

Lindesnes Trekkspillklubb tilbake til Brokelandsheia

Tone Strat, Kristelig folkeparti, debuterte på talerstolen i sitt første møte i kommunestyret i Gjerstad.

- Noen tanker etter første kommunestyremøte

 Ole Einar Seierdalen er årets kulturprisvinner. Foto: privat.

Her er årets kulturprisvinner!