Bli med på skiskytterskole, oppstart 8. oktober

Under mottoet «Skiskyting e smelltøft» vil Gjerstad IL og Vegårshei IL arrangere skiskytterskole. Går du i fjerde til sjuende klasse og kan tenke deg å lære mer om skiskyting, er det bare å melde seg på!

Skiskytterskolen er for både utøvere og foresatte, og det kreves ingen forkunnskaper. Skolen starter på Fjellheim mandag 8. oktober kl. 18.00. Der vil dere få litt informasjon om hva en ny skiskytter kan forvente seg av utfordringer og opplevelser i skiskyttermiljøet.

 

Skiskytterskolen vil i hovedsak holdes på mandagskvelder fra mandag 15. okt og går over 10 økter. Skolen avsluttes med ei helgesamling der resten av Gjerstad- og Vegårsheiløperne også er innvitert til å være med. Når Skiskytterskolen er gjennomført skal deltagerne være godt rustet til å kunne starte i sitt første renn. Foresatte vil etter skolen være godt i stand til å kunne følge opp familiens nye skiskytter, og kunne ta del i oppgaver i skiskyttergruppa på trening og på renn.

 

Skiskyttergruppa skaffer våpen som utøveren får disponere i kursperioden, og som kan leies etter kursets slutt. Det er ingen kursavgift på skiskytterskolen. Dette dekkes av de respektive klubber. På infomøtet vil vi ha en enkel servering og trenger derfor en oversikt over hvor mange som ønsker å komme.
 

Har du lyst til å bli med?  Send en sms eller E-post til:
Lasse Holte 975 26105 / lholte2@online.no 
Morten Rugnes 977 47709 / morten@nansen.no 

Velkommen i et smelltøft miljø!

Gjerstad IL 
Skikyttergruppa

Flere saker

Eikelands Verk

Aktivitetsdager på Eikelands Verk

Ordførerkandidatene Halvard Skaaland (Frp), Inger Løite (Ap), Steinar Pedersen (H), Gro Eskeland (Sp) og Tone Strat (KrF) imponerte med god kakekunst.

Tone Strat vant "Kakebakekrigen"

Zainab Yousefi holdt tale for dagen.

Sterk 17.maitale i Gjerstad

Det var folksomt på plassen utenfor Gjerstad skole i ettermiddag.

Bilder fra feiringen i Gjerstad

Fra årets 17.maitog i Gjerstad

Gratulerer med dagen!

Solås Solstudio åpner på Fiane 20. mai. Illustrasjonsbilde.

Solås Solstudio åpner 20. mai

Chris Medina kommer til Brokelandsheia 31. august

Chris Medina til Brokelandsheia

Leirduesti på Solem skytebane 25. mai