Som i fjor ble det pokal med seg hjem for Olav Haugen Hasdal. Foto: Amelie Papparazzi.
Som i fjor ble det pokal med seg hjem for Olav Haugen Hasdal. Foto: Amelie Papparazzi.

Ble "Best in Show" på Rudskogen

Olav Haugen Hasdal deltok i helgen på det årlige E30-Meet på Rudskogen. Her hadde han en seier fra fjorårets stevne å forsvare.

Det ryker godt under kjøringen. Foto: SHS Motorfoto
Det ryker godt under kjøringen.... Foto: SHS Motorfoto.

BMW-entusiaster fra Norge, Sverige og Danmark var samlet til en helg fullspekket med banekjøring på Rudskogen Motorsenter. I strålende vær med temperaturer på over 30°c i skyggen ble det hett både i depot og på banen. 200 BMW-førere deltok og av disse stilte 75 til start i E30Meets Drift Challenge, en konkurranse over to dager. Her ble det konkurert  Breisladd, med vekt på linje, fart og showfaktor. 

 

På pallen også i år 
Olav hadde en tittel fra fjorårets stevne å forsvare, og også i år gikk han videre etter den første konkurransen, og endte blant de tre beste. Til slutt måtte han likevel se seg slått av Simon Gjerløw fra Rakkestad, som tok en knepen seier i konkurransen. Olav endte på en flott andreplass i hovedkonkurransen, og viste igjen at han er godt etablert i toppen blant landets driftingsjåfører.

Mange lokale supportere fra Gjerstad
En rekke gjersdølinger hadde tatt turen til Rudskogen for å heie på Team Hasdal denne helgen. - Det er alltid hyggelig når disse tar turen for å støtte opp og heie på meg og teamet mitt, sier Olav Haugen Hasdal til iGjerstad.no søndag ettermiddag.  

Slet ut 38 dekk i løpet av helgen
- Bare for å illustere litt om hvor mye kjøring det blir, så gikk alle 38 dekkene som ble hentet oss vår lokale dekkforhandler i Gjerstad, Ole Jonny Heiland med i helga, sier Olav.  Det oppstår alltid på en del utfordringer når man drar på oppover langsiden fra side til side, og farten blir relativt høy til tider. Dermed slites det bra med gummi, noe publikum ikke har noe imot...

Stolt av et velsmurt team
Det meste gikk på skinner gjennom hele helgen, takket være teamet med Benjamin Aakre, Ole Mats Heiland, Nils Kristian Skogli Holte og Erling Aasbø på laget.  - Gutta har holdt bilen på hjula hele helga. Noen små utfordringer dukker alltid opp, og vi har måtte bytte en servopumpe, og reparere noen knekte hjulbolter. Men heldigvis ble det ikke noe kritisk denne gangen, sier Olav. Gutta på teamet er godt synlige med t-skjortene våre vi merker at vi blir lagt godt merke til av publikum. 

 

Best in Show
Selv om det ikke gikk helt til topps i konkurransen ble det likevel en flott pokal å ta med seg hjem for Olav og teamet hans. I konkurransen "Best in Show" var det ingen som kunne matche gjersdølingen i publikumsvennlig kjøring. - Det var spesielt moro å vinne denne pokalen, da en jury bestående av både av arrangøren og publikum til samme skulle kåre en vinner som bød på ekstra fartsfull og spektakulær kjøring, sier Olav.

 

Vi gratulerer Team Hasdal med nok en flott prestasjon!

Flere saker

Elevene ved Gjerstad skole hadde grillfest for å markere slutten på skoleåret.

Siste skoleavslutning på Gjerstad skole

Opprop mot nedleggelse av Familiehuset

Ordfører Inger Løite

- Omorganisering og endringer i Familiehuset i Gjerstad

Ellen Bakke er tidligere ansatt i Familiehuset i Gjerstad

Nedleggelse av Familiehuset i Gjerstad

- Hastverks-nedleggelse av Familiehuset i Gjerstad gagner ingen

Staysman & Lazz under sin konsert fredag kveld

Gjerstad LIVE legges ned

Gro Eskeland er Senterpartiets ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for SP - Gro Eskeland

Tone Helene Strat er Kristelig folkepartis ordførerkandidat i Gjerstad.

Bli litt bedre kjent med: Ordførerkandidat for KrF - Tone Helene Strat